Искам да попитам как мога да вкарам много точки по картата или на SD карта. И другиат ми вапрос е ако точките са в GPX и ги преименувам в GPI формат и ги кача в навигациата без POILoaderf какво ште стане
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
POI ТОЧКИ ПО КАРТАТА
Свий
X
-
До: POI ТОЧКИ ПО КАРТАТА
Запазваш точките, без значение в какъв формат, после ги пренасящ на устройството със Сенд ту дивайс (Уейпоинтс) от меню туулс. Ако преименуваш файла и го сложиш на ГПС-а нищо няма да постигнеш без пой лаудъра.
-
незнам как да ги пренеса сас тези пои точки сам много зле с картите нямам никакав проблем ако може да ми обясниш малко по подробно или да ми испратиш картинки за да разбера за какво става вапрос ште ти дъда благодарен.
Коментар
-
Разгледай и прочети тази тема във форума
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18897
Коментар
-
Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнениеА хора има ли тема с готови POI точки като водоеми, стадиони и други ?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнениеА някой други ? Тема има ли, защото на мен търсачката не ми помага особено :X
Коментар
-
Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнение4.9, но идеята ми е дали има готови които да си заредя в гармина и да ги разгледам. Така по-лесно си намирам интересни местенца
Коментар
-
Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнениеДа де, но въпроса ми е дали някой е направил допълнително такива файлове с готови POI
Коментар
-
Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнениеда давате линкове
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар