Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маршрут по въздух а не по шосе с Колорадо 300. Защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маршрут по въздух а не по шосе с Колорадо 300. Защо?

Айде следващия проблем с Garmin Colorado 300. Защо като му задавам маршрути от-до винаги дава най-краткото разстоянието по въздух. Искам да си направя маршрут София-Бургас по магистрала Тракия, а не по въздуха. Понеже съм новобранец с тоя GPS моля не ми се смейте, а обяснете подробно.

До: Маршрут по въздух а не по шосе с Колорадо 300. Защо?

А какво е туй разстояние по въздух че нещо не ми стана ясно, да не имаш впредвид като права черта между две точки, ако е така спомени с каква карта си първо на ГПС приемника. Проблема ти е най вероятно че нямаш рутираща карта.

Коментар

Две причини:

карта без рутинг и/или изключена опция на приемника за рутиране по пътища.
      "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
        А какво е туй разстояние по въздух че нещо не ми стана ясно, да не имаш впредвид като права черта между две точки, ако е така спомени с каква карта си първо на ГПС приемника. Проблема ти е най вероятно че нямаш рутираща карта.
        Да, права черта между две точки. Картата ми е OFRM Geotrade 4.90 cyr ....как да се сдобия с рутираща карта или ако я имам как да я пусна. Благодаря за търпението.

Коментар

Първоначално публикуван от valerko Преглед на мнение
          Да, права черта между две точки. Картата ми е OFRM Geotrade 4.90 cyr ....как да се сдобия с рутираща карта или ако я имам как да я пусна. Благодаря за търпението.
          Картата ти е рутираща, но си пуснал навигация ОФФ-роуд на ГПС-а. В меню настройки/навигация махни отметка на Оффроуд и ще започне да рутира по пътищата, а не дирекно (права линия)
          Светът на Владо

Коментар

Благодаря, оправих се с ръчкане още оняден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X