Айде следващия проблем с Garmin Colorado 300. Защо като му задавам маршрути от-до винаги дава най-краткото разстоянието по въздух. Искам да си направя маршрут София-Бургас по магистрала Тракия, а не по въздуха. Понеже съм новобранец с тоя GPS моля не ми се смейте, а обяснете подробно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маршрут по въздух а не по шосе с Колорадо 300. Защо?
Свий
X
-
До: Маршрут по въздух а не по шосе с Колорадо 300. Защо?
А какво е туй разстояние по въздухче нещо не ми стана ясно, да не имаш впредвид като права черта между две точки, ако е така спомени с каква карта си първо на ГПС приемника. Проблема ти е най вероятно че нямаш рутираща карта.
-
Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнениеА какво е туй разстояние по въздухче нещо не ми стана ясно, да не имаш впредвид като права черта между две точки, ако е така спомени с каква карта си първо на ГПС приемника. Проблема ти е най вероятно че нямаш рутираща карта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от valerko Преглед на мнениеДа, права черта между две точки. Картата ми е OFRM Geotrade 4.90 cyr ....как да се сдобия с рутираща карта или ако я имам как да я пусна. Благодаря за търпението.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар