Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TomTom GO & One

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TomTom GO & One

Някой да има такова чудо? Един приятел ми го тупна в къши и вика ако можеш да му сложиш българска карта...
    Аз имам само устройството и никакъв софтуер за него. От къде мога да взема софтуера му и в последствие ако има някакви БГ карти за него? Търсих из форума, не видях някой да се е сблъсквал с такова, но знам ли ..

Провери тук http://pocketbulgaria.com/ има много инфо за томтом дано съм ти помогнал.
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

тия неща в момента много се харчат в Англия. Изпълняват ролята на навигация в колата. Не са толкова прецизни колкото истинските навигационни системи които ти казват дори и къде има задръствания спийд камери ипрочие ама вършат работа.
      Според мен за БГ труно ще се намери детайлна карта .. ама ха дано!

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
        тия неща в момента много се харчат в Англия. Изпълняват ролята на навигация в колата. Не са толкова прецизни колкото истинските навигационни системи които ти казват дори и къде има задръствания спийд камери ипрочие ама вършат работа.
        Според мен за БГ труно ще се намери детайлна карта .. ама ха дано!
        Грешиш колега, всичко ти казвам, и спиид и трафик камери има и всичко което ти е нужно. Аз вече имам Tomtom GO 300 пред мене и мисля в скоро време да го сменя с 500/700/900 или 10-тите серии. TomTom е супер навигация но за съжаление карта за България няма. Има бета версия на Eastern Europe която я има в датата и на много места като потърсиш в гугъл. (проблема е че не може да бъде активирана ако е пиратска).

Коментар

Това е проблема с тези машинки - безплатни карти няма. Тази която е на източна европа е кракната, ама само за PocketPC-та.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
            Това е проблема с тези машинки - безплатни карти няма. Тази която е на източна европа е кракната, ама само за PocketPC-та.
            Обаче намерих човек който да активира карти за TomTom навигации. Дадох му .MID файла на Eastern Europe картата която имам + DEVICE ID номера + 50лв и той ми даде активационен ключ който СТАНА!

Коментар

и сега работи ли?
              B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                и сега работи ли?
                Мда пише си ми улици и т.н. Ако искаш (или някой друг) да активираш някоя карта ще ти дам имейл на човека, 50лв по epay.bg и му пращаш .mid файла на пощата и ще ти прати кей-а веднага.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X