Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MAGELLAN eXplorist 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MAGELLAN eXplorist 300

Решил съм да си купя точно тоя модел,но немоа да разбера защо на всички снимки дават само компаса,да не е да няма карта , а да е само с компас.Може ли да ми кажете дали тоя е по-добър от 2-та предишни модела eXplorist 200 и eXplorist 210. Защото още се колебая.
    И също тъка дали могат да му се добавят карти на България ?
    Разчитам на Вас

Решил съм да си купя точно тоя модел
    няма сега да взема да те разубеждавам, ама надявам се, че си погледнал ТУКА какво е написл човек, дето т'ва му е работата...
    ... не да пише де (въпреки, че и с т'ва се оправя)

Коментар

Уважаеми Силвестър,
      Отлична преценка на търговската политика . Извинявай, че давам оценки .
      300 е безсмислен за България, а май и за другите места. Няма възможност за връзка с РС, камоли за качване на допълнителни карти. Има барометър, термометър и магнитен компас + някакъв вариант на по-добра антена в сравнение със 100, 200 и 210 и базова карта за ЕС.
      Ако си решил да избираш между 210 и 300, аз категорично Те съветвам за 210.
      Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Здравейте,
        за да не пускам нова тема...какво можете да ми кажете за Експлорист 200, как мога да му кача карта, защото никаде на него не виждам някаква букса за връска с компютър или слот за карти

Благодаря Ви предварително

Коментар

Първоначално публикуван от tweens
          .какво можете да ми кажете за Експлорист 200, как мога да му кача карта, защото никаде на него не виждам някаква букса за връска с компютър или слот за карти
          Не мисля, че можеш да му качваш карти. Каквото има фабрично заредено - това е.

http://www.thegpsstore.com/Magellan-...ison-Chart.asp
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от tweens
            Здравейте,
            за да не пускам нова тема...какво можете да ми кажете за Експлорист 200, как мога да му кача карта, защото никаде на него не виждам някаква букса за връска с компютър или слот за карти
            Съжалявам колега,

При eXplorist 200 положението е по-отчайващо отколкото при eXplorist 300. Никаква възможност за качване на карти или връзка с РС. Дори няма термометър и барометър, а антенната е като на 100.
            Ще ми се да мога да науча мотивите на маркетинг отдела на Thales , с които са обосновали пускането на тези приемници. Може би единствения логичен е с пълното си безсмислие да продават останалите от серията.
            Пък може и Garmin да са пуснали някое EURO за това недоразумение
            Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X