Ако имате проблем с някой ТомТом, като нетръгващо устройство или бял екран пишете на лични - вече е поправимо...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Възстановявам ТомТом устройства
Свий
X
-
До: Възстановявам ТомТом устройства
Първоначално публикуван от dido_i Преглед на мнениеНаписах софтуер за презаписване на паметта със специален хардуер...Ако наистина си се преборил, респект.... Досега никой не е успял, доколкото ми е известно....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido_i Преглед на мнениеАко модератора разреши: ...................., ако смяташ да го предоставиш на всички безплатно-моля, но ако ще го продаваш... Участие в портала с търговска цел
LZ1PER
Коментар
-
Все още възстановяването не е пез пари...Все пак доста време и ресурси изхарчих, докато намеря решение...
stoil_69, напиши какъв проблем имаш. Може и да намерим решение тук. А мен можете да ме намерите и в ..........Последно редактирано от Peppy; 23-06-09, 22:03.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido_i Преглед на мнениеВсе още възстановяването не е пез пари...Все пак доста време и ресурси изхарчих, докато намеря решение...
stoil_69, напиши какъв проблем имаш. Може и да намерим решение тук. А мен можете да ме намерите и в ..........LZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар