Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракове на Гармин Que

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тракове на Гармин Que

Здравейте,

Аз ползвам Garmin GPS 10 с Pocket PC и garminQue.
    Въпросите са ми два:
    1.Мога ли да си виждам траковете направо (без първо да ги прехвърлям в MapSours-а на PC-to.
    2.Как тези тракове да ги превърна в Routes?

Благодаря на разбирачите....!
    Nissan Patrol Y61

1. Не знам да има начин.
    2. http://groups.yahoo.com/group/Garmin...iles/Software/ и си сваляш WinGDB11.zip

Коментар

На въпрос 1: Когато Гармин Кю има активирано записване на track той го показва със следа от много малки черни точици (очилата помагат ) ). Във всеки момент можеш да запишеш част или целия активен трак, като отделен наименуван трак menu/utilities/tracl log/menu/save track log. Там можеш да укажеш и цвета с който искаш да се показва този трак в бъдеще.

Коментар

да добавя, като го сейвнеш трака се съкращава на 500 точки, като му се намалява детаила и малки завойчета може да изчезнат, в зависимост колко е бил пълен активният лог. Отделно това сейване не е на картата, а на някакви служебни фаилове в que директорията, а мисля че въпросът беше за запазване и отваряне с цел източване без ползване на мапсорс.

Коментар

Това с малките черни точки при мен се получава едва след като прехвърля записаните вече тракове от Покет ПиСи-то на комютъра и после ги върна обратно. Това , което незнам как става е когато съм в гората да видя къде съм бил и евентуално да се върна по същия път..........
          Nissan Patrol Y61

Коментар

Сложил ли си си последна версия на QUE-то?

Коментар

Aз съм с версия 2.60.
              Тя ми е от инсталационния диск на гпс-а
              Nissan Patrol Y61

Коментар

Ами вече има 2.90, ако не се лъжа. виж garmin.com

Коментар

Аз бих помолил, ако някой има инсталирана 2.9 версията , да сподели дали има разлики със 2.7 която аз използвам. До колкото разбрах от сайта на Гармин 2.9 е направена да работи за WM2005, дали работи и за по-стари версии като WM2003 например.

Коментар

Имам и 2.7 и 2.8, ако искаш ще ти ги дам...

Коментар

На сайта на Garmin има 2.90.
                      Nissan Patrol Y61

Коментар

сподели ги тук ако може, и аз бих искал да ги пробвам!
                        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                        0884837709
                        0878383528

Коментар

Покета не ми е на разположение за да проверя дали нямаше някоя настройка за да се вижда трака, но мисля че няма. Със сигурност обаче активният ми трак се вижда с малки точици.

Коментар

http://htftp.offroad-bulgaria.com/sabin/updates/

Коментар

Показва си трака без проблем чукаш отметката "Show on map" мисля че беше...и си ти показва трака и се връщаш по него...ползвам го често из планините тази благина
                              А това за тези 500 точки..аз ли не разбрах....като си сейвна трака и си ми показва примерно 2700 точки ...поне това беше последния ми трак...но не съм с ГПС10 ако има значение
                              Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X