Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с други държави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с други държави

здравейте! Търсих някакви подобни теми преди да пиша но не намерих. Искам да попитам дали трябва да си закупя карта на друга държава или мога да пътувам примерно до Македония със City Navigator Europe.Защото като задам на ГПС град Охрид ме прекарва през Добрич, Русе, Плевен,Ботевград и т.н. и чак тогава до Охрид.Дали проблема не е някъде в настройките за да се бърка по този начин ГПС-а ? Благодаря предварително.

До: Проблем с други държави

Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнение
    здравейте! Търсих някакви подобни теми преди да пиша но не намерих. Искам да попитам дали трябва да си закупя карта на друга държава или мога да пътувам примерно до Македония със City Navigator Europe.Защото като задам на ГПС град Охрид ме прекарва през Добрич, Русе, Плевен,Ботевград и т.н. и чак тогава до Охрид.Дали проблема не е някъде в настройките за да се бърка по този начин ГПС-а ? Благодаря предварително.
    Не знам дали при всички е така , но някой карти са така напрвени , че като искаш най-кратък маршрут - не отчитат границите .
    Ето решението - задаваш само по-близки точки на преминаване на желания маршрут и така избягваш твоя проблем .

Пример:
    Прибираш се за БГ и от Унгария задаваш Русе - прекарва те през Сърбия .....не става
    Затова от Унгария задаваш по-близки точки по желания маршрут- Арад - Букурещ -Русе и...... готово !
    Това е един вариант да си пътуваш с наличните карти . Пробвай ( проиграй ) го !

Коментар

Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнение
      Не си търсил добре!Я погледни тази тема:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48252
      Успех!!!!
      Garmin Nuvi 860 T

Коментар

много съм ви благодарен. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X