Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат Prestigio GeoVision 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднат Prestigio GeoVision 350

Моля ако е възможно за помощ- откраднат е GPS Prestigio- в Пловдив. След счупване на стъклото разбира се. Често го използвам и затова си седеше в жабката. Ако някой получи оферта за такъв (сериен номер G10474502733) моля да се заинтересува откъде го има продавача. Ако е заложна къща- там записват "собственика". Ако е частно лице- къде да го намеря! Откраднат е без 220 волтовото зарядно и стойката за кола. Тел. 0888 271211. Благодаря на всички, които ще се опитат да ми съдействат!

До: Откраднат Prestigio GeoVision 350

Е гати тъпата история. Това все пак е GPS, не е ли възможно да се проследи някък. Мобилните оператори как успяват да засекат краден телефон по серийния номер.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49099

Да си дам линк към темата и да споделя, че в Софийските заложни къщи GPS-и изобщо не видях ... а обикалям центъра редовно.

Коментар

Първоначално публикуван от yco72 Преглед на мнение
        Е гати тъпата история. Това все пак е GPS, не е ли възможно да се проследи някък. Мобилните оператори как успяват да засекат краден телефон по серийния номер.
        Мисля, че е писано и на други места. Автомобилните навигатори са приемници. Те приемат сигнал от спътниците, но нямат никакво излъчване. За това няма как да се засекат. Все едно да ти проследят вефа... При мобилните телефони е съвсем различно.
        А за кражбата - лошо. Може би трябва да започнем да ги заключваме. Така поне този, който го е откраднал няма да може да го ползва и съответно да го продаде.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
          Може би трябва да започнем да ги заключваме. Така поне този, който го е откраднал няма да може да го ползва и съответно да го продаде.
          Много е досадно всеки път да пишеш код. Пък и това вероятно се разбива сравнително лесно. Но поне ще им намалим печалбата на гадовете...

Коментар

И аз си го държах Престижиото в жабката, но вече винаги си го вземам със себе си като сляза то колата. На теб през деня ли ти го откраднаха и в жабката ли беше?

Коментар

Първоначално публикуван от julminchev Преглед на мнение
              И аз си го държах Престижиото в жабката, но вече винаги си го вземам със себе си като сляза то колата. На теб през деня ли ти го откраднаха и в жабката ли беше?
              През нощта, беше в жабката затрупано със сума ти други неща. Надали е знаел какво е, защото не е взел допълненията му. Както и да е, алармата ми е по-скоро призив да не купувате съмнителни (крадени) неща. Разбиха служебната ми кола, пълно каско си има, нищо не ми струваше, до обяд се оправих. Но всички ли са така? Нищо ли няма да ви струва разбиването на колата? Искате ли това да ви се случи? Задавайте си тези въпроси, когато купувате странни стоки ("на сметка"). Моята кола надали ще я разбият повторно скоро. На ред са следващите 20-30 дневно (за Пловдив!). Взех си и гараж, така, че и да е разбият пак, освен фасове, чашки от кафе и стари карти друго няма да намерят. Моля помнете, че с всяка покупка на черно предизвиквате ново разбиване- на ваша кола, на ваш близък, приятел...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X