Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си качиме наши иконки за Waypoint-и в Гармин GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си качиме наши иконки за Waypoint-и в Гармин GPS

нема проблем.
    ше ти простя, ако ми кажеш как да вкарам символи за уейпойнтове (ей, ама мно'о идиотско изглежда, написано на кирилица . като shisharka или bichkia )
    отклоних се
    та питах как да вкарам в 60Сх символа за waypiont, който имам в legend-а (малко черно квадратче) щото в менюто липсва такъв символ. цяла вечер си блъскам главата, ама не мога да се оправя, а в менюто на wpts има custom symbols - т.е. аз като кустомер би трябвало да мога да ги променям (ако бях малко по-умен ).......
    абе малко несвързано ми се получи, ама в 7.30 сутринта т'ва е най-доброто, което мога да изстискам от себе си

Ами само с Custom икони ще стане.

дърпаш си от гармин утилка с име xImage http://www.garmin.com/support/downlo...ils.jsp?id=545

Сваляш си иконите от ГПС-а - тези сините кръгчета, че да имаш модел, който да промениш. Те се явяват BMP фаилове в директория където ги сложиш, после с програмата Paint на Windows редактираш една от иконките на каквото си искаш и после качваш всички обратоно в GPS-а пак с xImage.

За да ги виждаш в MapSource иконките трябва да ги изкопираш в

My Documents\My Garmin\Custom Waypoint Symbols

Като преди трябваше да ги преименуваш на 000.bmp 001.bmp 002. bmp .... до 023.bmp

което е много тъпо, може вече и да работи с оригиналните имена дето ги пише xImage програмата

Коментар

100000X

можеш да ме кръщаваш както си искаш

Коментар

добре де, ама така мога да кача в ГПС-а иконки, които аз си направя.
        а аз искам да кача част от иконите, които са в MapSource-то (v. 6.5) - просто имам много различни типове точки, които си бележа с дадена икона и е страшна досада като я няма в ГПС-а - всяка вечер сменям икони до полуда...
        после, когато трябва да кача тези точки обратно в ГПС-а , той разбира се им слага к'вито му дойде икони, щото тези, които ползвам ги няма в него

т'ва ми е проблема.

къде, мам*а му, MapSource-то си държи иконите
        обърнах харда с главата надолу - няма и няма

Коментар

ура
          получи се, не без помощ....и то безценна ( благодаря, Markscheider )
          ако някой има моя проблем - иконите са тука

Коментар

Нямаше ма за малко ама ти си се оправил

Коментар

абе оправих се, ама добре че беше Markscheider-а

както и да е. важното е, че проблема е преборен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X