Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много новости в версия 3.0 на ОFFRoad картата!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много новости в версия 3.0 на ОFFRoad картата!!!

>>>>> Ново за версия 3.00 <<<<<

* ЦВЕТНИ ЧЕРНИ ПЪТИЩА И ПЪТЕКИ според вида им!

* Широки, лесни за разпознаване пътища при малък мащаб на картата!

* Въведени са 64 населени места с възможност за търсене по пресичащи се улици!

* Възможност за избягване при рутиране на категоризирани като невъзможни за преминаване пътища и пътеки от АТВ-та и/или джипове.

За да настроите картата за правилна работа влезте в (system)Setup/Routing и задайте с какво превозно средство се движите. Изберете според таблицата по долу по какви пътища искате да бъдете прекарван и настройте съответно вашият приемник. С "Х" е отбелязано къде е разрешено преминаването, като превозните средства съм ги разделил на 3 групи. 1-вата е за 4х4, втората за АТВ-та и 3-тата за мотори и колелета.

ВАЖНО: Ако не сте си настроили "Route Preference" на "Shortar Distance" - GPS-а ще избягра пътеките, независимо настройките на горната таблица и независимо от това колко много ще заобиколите!

ВАЖНО: Когато сте с колата си по асфалта изберете "Avoid Unpaved Roads" за да не ви прекарва из горите и дори може да върнете обратно настройката "Route Preference" от "Shortar Distance" на "Faster Time"

* Възможност за избягване на асфалтови пътища при рутиране, до колкото е възможно - стига това да не увеличава маршрута прекалено много. Активира се като изберете "Avoid Toll Roads", тъй като всички асфалтови пътища са маркирани като "платени"

* Добавени са Природни и Национални паркове. Виждат се като зелен полигон. Могат да се изключат чрез настройка "Land Cover" на "OFF".

* Добавени са 3170 км пътища и пътеки благодарение на: Венци Петров, Алекс Марков, Жоро Хаджиев, Десислав Досев, Димитър Здравков, Йордан Драганчев, Komos, Savich, Venci(WR426), Веселин Стоянов и др.

статистика
    ----------
    всички офроуд пътища: 12600 км.
    категоризирани по МПС: 7140 км.
    категоризирани по трудност: 1700 км.

Ето и малко картинки от екрана на 60Cx:

Коментар

Re: Много новости в версия 3.0 на ОFFRoad картата!!!

Първоначално публикуван от sabin

* Добавени са 3170 км пътища и пътеки благодарение на: Венци Петров, Алекс Марков, Жоро Хаджиев, Десислав Досев, Димитър Здравков, Йордан Драганчев, Komos, Savich, Venci(WR426), Веселин Стоянов и др.
      еее, благодаря, с моите 10-ина км....
      P.S.
      аз всъщност съм денислав, ама не се коси , свикнал съм

Коментар

Сори, те и мен постоянно ме пишат Сабин а не Събин, та дори някой път и аз така се пиша ... бъркам се от англииският де

Иначе всички дето ви пазя пощите с траковете ви пиша, има и други ама нямам система да ги запомням кои са Моля не ми се сърдете!!!

Коментар

супер е ! дай малко инфо за цв. пътища , нещо като легенда !
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Да бе, забравил съм това да обесня.

Червено = 4х4
            Син = АТВ
            Зелен = мотор

ШШШШШ - е минал някой с МПС според цвета
            ++++++ - F или М
            .............. - Х или Н

има и едни ...... май със кафеникав цвят, те са непроверени пътища от картни листа или минати пеша.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X