Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете с GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете с GPS

Може ли някой да даде информация откъде в София мога да купя GPS Garmin ZUMO 500, нов със стойка за мотор. Проверявал съм на места посочени в Интернет и няма. Също така се интересувам от актуални цени за Garmin ZUMO 550, защото знам, че модела 500 е стар. Звънях на различни телефони и все удрям на камък. Забравих да пиша, че ми трябва такъв GPS, защото ще го ползвам единствено с мотор за дълги пътувания. Ако някой от форума продава такива устройства нека пише.
    Благодаря предварително !

До: Помогнете с GPS

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    Може ли някой да даде информация откъде в София мога да купя GPS Garmin ZUMO 500, нов със стойка за мотор. Проверявал съм на места посочени в Интернет и няма. Също така се интересувам от актуални цени за Garmin ZUMO 550, защото знам, че модела 500 е стар. Звънях на различни телефони и все удрям на камък. Забравих да пиша, че ми трябва такъв GPS, защото ще го ползвам единствено с мотор за дълги пътувания. Ако някой от форума продава такива устройства нека пише.
    Благодаря предварително !
    Аз продавам само стойка за мотор за Zumo.

Коментар

Не намерих никъде и накрая си взех от Геотрейд Зумо 550. Обаче като всичко българско и тук се сблъсках с простотията. Устройството е с качени българска карта с абонамент и карта на европа, а без тях не се продава. Ей това нещо не мога да разбера. Поръчва се апарата от чужбина, обаче тука задължително си плащаш картите и така се извиват ръцете на клиента. Щото аз и двете карти съм ги купил и за тази на БГ си получавам ъпдейтите. Е сега поне ще съм легален отвсякъде. Така и не разбрах Геотрейд устройства ли продава или карти . За пореден път се убеждавам, че нищо не трябва да се купува от България, щото обслужването е под всякаква критика. А между дрегото от Garmin, на които писах ми отговориха, че не задължават техните представители да продават апаратите с карти.

Коментар

До колкото знам някой модели имаше опция и без карти? Жалко, че в твоя случай е било задължително, иначе когато идват с апарата определено са по изгодни, отколкото отделно да се взимат...

Коментар

Всъщност зависи картата, който той е купил преди това дали е заключена към апарата или към чипа. Ако е заключена към апарата, тогава за друг апарат е задължително да си купиш ново копие. За съжаление е така.

Коментар

За картите до колкото знам същото е в Гърция и Румъния ,ако си купиш GPS Garmin от там е за дължително само с тяхната карта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X