Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно откраднато Нуви 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още едно откраднато Нуви 200

Съжалявам за загубата! Знам какво ти е.

Не ми казвай, че си оставил колата отключена
    Е, пак ще е по-добре от счупено стъкло и разправии със застрахователи...

Коментар

Първоначално публикуван от Nine Преглед на мнение
      Съжалявам за загубата! Знам какво ти е.

Не ми казвай, че си оставил колата отключена
      Е, пак ще е по-добре от счупено стъкло и разправии със застрахователи...
      Колата си беше заключена, с включена аларма. Ключалката е видимо насилена, в момента дори се отключва и заключва само с оригиналния ключ, но и не съм я насилвал да видя до колко издържа на напън с отверка например.
      Алармата се е включила (индикацията рапортуваше интервенция в незнам си коя зона).... обаче те хората вече никакво внимание не обръщат на пищяща аларма. Бих сложил бомба вместо аларма, но се страхувам че ще се самовзривя някой ден

Коментар

Мисля че единствено ефективно в такъв случай да направиш веднага марш - наскок по най-близки заложни къщи.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Мисля че единствено ефективно в такъв случай да направиш веднага марш - наскок по най-близки заложни къщи.
          ... тоя марш на скоко го правя ежедневно - тц

Имам подозрение, че заложните къщи знаят от кого взимат и имат начин такава стока да си я пласират по други канали.

Това, което ми прави впечатление тези дни е, че има заложни къщи на места където наемите са баснословни, а вътре клиенти рядко виждам ... Едни и същи телефончета си стоят по витрините и видимо няма никакво движение на стока... как си плащат наема??!!

Коментар

Определено откраднатото от София се пласира в страната и обратно.

Преди три години ни свалиха четирите гуми на колата (заедно с джантите) и от тогава гледам колите в колелата - ако си позная джантите, ще си ги взема. Но... няма. Сигурно са някъде в Горно Нанадолнище, на поне 200 км от София.

Лоша ни е държавата. Лоша

Коментар

Предлагам ако някой хване авто-айдук, да го "донесе" на първото възможно събиране на форума, обещавам и аз да дойда и ще ви направя "показно" как се прави работата с такива....
              [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Така ще е докато не затворят заложните къщи. Това са си чиста проба канали за дистрибуция/пласмент на крадени неща. Мафиотска е държавата, всичко е мафия!

Коментар

АЗ СЕ КАЗВАМ ЖЕКО И СЪМ ЧОВЕКА КОГОТО КОМЕНТИРАТЕ.аве кретени ако съм го аткраднал аз дали ще пусна обяви във всички бъзможни саитове и форуми(без този ,защото съм бил младши дрън дрън и немога да пускам нови теми в раздел продава пълна простотия) да си оставя телефона и града от кадесъм.съжалявам че сега чак виждам темата дави отговоря.човека които го купи ми спомена, но тогава нещо не разбрах за какво говори.

Коментар

Човече, давай го по-спокойно - колегата дето се е заблудил пусна извинение .
                    Разбирам те, че си засегнат, ама чак... кретени...

поздрави от един кретен...
                    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от jeko33 Преглед на мнение
                      АЗ СЕ КАЗВАМ ЖЕКО И СЪМ ЧОВЕКА КОГОТО КОМЕНТИРАТЕ.аве кретени ако съм го аткраднал аз дали ще пусна обяви във всички бъзможни саитове и форуми(без този ,защото съм бил младши дрън дрън и немога да пускам нови теми в раздел продава пълна простотия) да си оставя телефона и града от кадесъм.съжалявам че сега чак виждам темата дави отговоря.човека които го купи ми спомена, но тогава нещо не разбрах за какво говори.
                      Споко не се ЯдосвайПоздрави

Коментар

ok

Коментар

Първоначално публикуван от jeko33 Преглед на мнение

....Жеко, не си схванал иронията, за мен от самото начало няма никакво съмнение, че няма как да си ти, ако имах и най-малко съмнение, щяхме вече да се познаваме на живо ;-) ... поздрави и извинения ако по някакъв начин съм те засегнал.

Коментар

Първоначално публикуван от Insight Преглед на мнение
                            ... тоя марш на скоко го правя ежедневно - тц

Имам подозрение, че заложните къщи знаят от кого взимат и имат начин такава стока да си я пласират по други канали.

Това, което ми прави впечатление тези дни е, че има заложни къщи на места където наемите са баснословни, а вътре клиенти рядко виждам ... Едни и същи телефончета си стоят по витрините и видимо няма никакво движение на стока... как си плащат наема??!!
                            Конелиано.....Ариел.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Конелиано.....Ариел.....
                              ... това не го разбрах??!!

И тъй като започвам да се замислям какъв гармин да си купя, един въпрос:
                              Как се нарича опцията на GPS-а да записва пътя? А пък ако кажете и кой е най-евтиния гармин с тази опция ....

Коментар

Първоначално публикуван от Insight Преглед на мнение
                                ... това не го разбрах??!!

И тъй като започвам да се замислям какъв гармин да си купя, един въпрос:
                                Как се нарича опцията на GPS-а да записва пътя? А пък ако кажете и кой е най-евтиния гармин с тази опция ....
                                Опцията се нарича трак а наи евтиният от тях е Nuvi 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X