Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с търсене на някои улици?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с търсене на някои улици?

Здравейте колеги имам Нюви 250 В. Сложих си скоро и последния ъпдейт на БГ картата 4,70CYR. Имам някои дребни проблеми с които не мога да се справя засега. Като търся някои улици във Варна, не ми дава дори да въведа името на търсената улица докрай а изкарва друга. Примери: искам да въведа ул.Мур то изкарва Мура, искам улица Розова долина и при въвеждане на трите букви Роз и то веднага показва като единсвена ул.Роза. Аналогично и с търсене на ул Новгород, като въведа първите две букви и показва веднага само един вариант и той е ул. Ноември! Иначе на картата ги има тези улици, а не ми дава да задам да ме закара дотам!
    Търсенето го правя така: Накъде -->Адрес -->Държава --> град -->Въведете улица. Пробвах и с търсене чрез "Интересни места" и пак не може да намери нищо.
    Някой запознат колега ако помогне ще бъда благодарен
    LAND ROVER Freelander 1.8 2000

До: Проблем с търсене на някои улици?

Търси в "Аспарухово,Варна", а не във "Варна,Варна" .
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от digigi Преглед на мнение
      Здравейте колеги имам Нюви 250 В. Сложих си скоро и последния ъпдейт на БГ картата 4,70CYR. Имам някои дребни проблеми с които не мога да се справя засега. Като търся някои улици във Варна, не ми дава дори да въведа името на търсената улица докрай а изкарва друга. Примери: искам да въведа ул.Мур то изкарва Мура, искам улица Розова долина и при въвеждане на трите букви Роз и то веднага показва като единсвена ул.Роза. Аналогично и с търсене на ул Новгород, като въведа първите две букви и показва веднага само един вариант и той е ул. Ноември! Иначе на картата ги има тези улици, а не ми дава да задам да ме закара дотам!
      Търсенето го правя така: Накъде -->Адрес -->Държава --> град -->Въведете улица. Пробвах и с търсене чрез "Интересни места" и пак не може да намери нищо.
      Някой запознат колега ако помогне ще бъда благодарен
      Търси по Spell там където е иконката с клавиатура. А можеш да погледнеш и тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...61&postcount=1

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
        Търси в "Аспарухово,Варна", а не във "Варна,Варна" .
        Много благодаря колега! Незнаех, че кв.Аспарухово го водят нещо като село... Веднага откри всичко!
        Може да се заключва темата вече всичко ми стана ясно много бързо!

Коментар

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
          Търси по Spell там където е иконката с клавиатура. А можеш да погледнеш и тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...61&postcount=1
          Ааааа така пробвах вече колега ма не стана. Няма значение вече, "chavdarlk" ми каза как да го направя и стана, за което пак благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X