Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднат GPS

Машинката е Nuvi 200 с микроСД карта. Серийният номер (според гаранционната карта) е IGF721686. Не знам дали има смисъл да пиша и серийния номер от текстовия файл вътре в навигатора.

Взели са го заедно с кабела за зареждане и половината от стойката за залепване на стъклото на колата.

До: Откраднат GPS

Пиши и ID-то (от GarminDevice.xml), за да го баннат в OFRM Team.
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Това ли е?

- <Model>
      <PartNumber>006-B0851-00</PartNumber>

<SoftwareVersion>440</SoftwareVersion>

<Description>nüvi 200</Description>

</Model>

<Id>3519250473</Id>

Коментар

Мисля че информацията е напълно достатъчно. А дали си регистрирала уреда в www.garmin.com? Nine и ако ти се занимава защо не пишеш и един мейл на product.support@garmin.com, е така от любопитство

Поздрави,
        астерикс

Коментар

Няма да е зле, някой който е експериментирал с пин-кодовете, да сподели по-подробно....имаше някакъв пиниз , gps-а да си запомни координатите да дадено място и ако не го закараш там, не може да се отключи
          [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Не, не съм регистрирала уреда в сайта на Гармин. За съжаление.
            Ще говоря в понеделник с Геотрейд, може би те могат да имат идея как да се направи машинката неизползваема за крадците.

Вградената защита срещу кражба не сме я включвали - кой е мислил, че ще ни откраднат навигатора...

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
              Няма да е зле, някой който е експериментирал с пин-кодовете, да сподели по-подробно....имаше някакъв пиниз , gps-а да си запомни координатите да дадено място и ако не го закараш там, не може да се отключи
              Най-нормална функция на някои модели. Заключване, и ако забравиш кода трябва да отидеш на мястото където си го заключил. Там, той се отключва сам.
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                Най-нормална функция на някои модели. Заключване, и ако забравиш кода трябва да отидеш на мястото където си го заключил. Там, той се отключва сам.
                А, хитро е , ще го пробвам
                [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Не ползвам тази функция, защото може да ми създаде проблем далеч от дома .
                  В същото време след кражба по никакъв начин не помага на собственика.
                  Слабо ме вълнува дали крадеца ще се справи с този проблем или не .
                  Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                  GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Добре де следи се от 12 сателита при жалба за кражба МВР не може ли да помогне за позицйонирането на машинката чрез Гармин или някак си мен лично не ме кефи да го заключвам свалям и т.н. всеки път тоз навигатор

Коментар

Първоначално публикуван от marsianeca Преглед на мнение
                      Добре де следи се от 12 сателита при жалба за кражба МВР не може ли да помогне за позицйонирането на машинката чрез Гармин или някак си мен лично не ме кефи да го заключвам свалям и т.н. всеки път тоз навигатор
                      Не се следи, а "машинката" "следи, слуша, приема или както искаш го наречи" сигнал от сателитите. Приеми, че това е просто едно "радио", пасивен уред "демек" и не Гармин и полицията, а и господ не може да я хване!!!
                      TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                      "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Ясно значи нещо като антирадара или по точно радар детектора само пасивно устроиство което проверява ефира за наличието на дадена честота аз си мислех че Гармините са активни устроииства благодаря за пояснението

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X