Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навигация /Garmin/ или pocket PC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Навигация /Garmin/ или pocket PC

Здравейте
    Помогнете ми за една дилема:
    Навигация /най вероятно Garmin nuvi 550/ или pocket PC.
    за Garmin е писано доста ... като недостатък виждам само факта че работи само със свои карти. за "pocket PC" обаче има много варианти.
    положителното си е, че все пак това е компютър и има повече екстри ... може работи със всякакви карти .... но достатъчно надеждни ли са ...
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

До: Навигация /Garmin/ или pocket PC

Да,аз ползвам от 2 години АСУС 535 и нямам никакви забележки.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Аз съм с Покет ПС,2003 SE,с качен Гармин ХТ,с Holux 1000.Връзка по блутут.Удобството е, че имаш и органайзер и GPS.Лесен ъпдейт на всичко,дори имам и качен МиоМапс...Много се кефех, че имам бюджетно решение и върши работа.Бърз процесор,мигновенно изчертаване.Обаче.ППСтата не са предвидени да работят по 15-20 часа на ден.Това си е комбайнче и като пътувах из Европата,за 20 дена на няколко пъти то не бяха рестарти,чудеса...Особено чудно е,когато си в Париж или Будапеща и точно преди разклонение дивайса блокира...Та освен с покета,имах и ръчен Гармин Виста НCX и с двата се оправях.Отделно пък,удобството да имаш и ръчен gps, е при паркиране някъде на колата,имаш в ръката си преносимия уред.Това,което забелязах е,че почти във всички коли по аутобаните имат закачени варианти на Гармин NUVI.Само 2ма бяха като мен с ППС.Правилният вариант,според мен,е Гармин NUVI,висок клас.Не заради екстрите,МР3 и снимки,а заради по бързия процесор.
      За градско каране,от по 2-3 часа,няма да имаш проблем и с ППС.За по дълъг път - Нюви.
      Пътят е целта.

Коментар

От около 2 години ползвам pocket pc с "iGo". Ползвал съм го и при пътувания из Европа и Турция. Не съм имал никакви проблеми. Сега ми предстои пътуване до Румъния при което ще ползвам Garmin. Евентуално след пътуването бих споделил впечатленията ми от Garmin.

Коментар

Ползвал съм Гармин Нуви660, Мио 720, и четири покета. В момента съм с една Нокия и Гармин под симбиян. Ами най доволен съм май от симбиана. Не ми се налага да нося второ устройство, дори и заключен и с угаснал екран това си говори и ми пести батерия когато нямам. Другото е че Нокията е 16М цвята, а покетите са с по кофти екрани, все нещо им забива и са с по слаби батерии. Мое лично мнение. Най добре си е отделна навигация, ама на моето ползване не си струва парите.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Основно ще се ползва и за навигация в гората. Проблема е че мога да намеря подробни карти на планините, но няма да мога да ги кача на Garmin.
            Какво ви е мнението за Garmin nuvi 550. заслужава ли си парите или по евтин вариант ще свърши работа
            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Основно ще се ползва и за навигация в гората. Проблема е че мога да намеря подробни карти на планините, но няма да мога да ги кача на Garmin.
              Какво ви е мнението за Garmin nuvi 550. заслужава ли си парите или по евтин вариант ще свърши работа
              По евтиният вариант nuvi 500 е по-доброто решение

Коментар

От година и половина ползвам Asus P535 с инсталирани различни приложения за навигация. Ако аз трябваше да избирам - покет при всички положения! Ако не се плашиш от повечко разправии покрай инсталации и настройки- вземай покет. И предимство номер 1 за мен е възможността за ползване на топографски карти с ОзиЕксплорър. Нещо, което е невъзможно с гармински уред.

Коментар

Щом е гора ти трябва Ozi.Щом е Ozi значи Покет

Коментар

Nuvi-to е е толкова практично за гора...покетите не са толкова надеждни, а и с техните батерий..Защо не погледнеш eTrex и Colorado моделите на Garmin - те наистина са си за такива условия, водо/ударо устойчиви и тнт...

Коментар

Имаме Garmin Nuvi 350 и е доста удобно... Ползвал съм и на покет с иго карти, но не бях очерован. Страшно компактно, абе за това си е направено... Стойка за кола, зарядно за кола всичко си има... Има и други модели на гармин вече по-нови и по-добри, общо взето взимаш каквото ти допада и за каквото има най-много и най-лесно достъпни карти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X