Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 205W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 205W

Здравейте!!!
    Този форум стана причина(естествено хубава) да си закупя GPS!!!!!
    Вече съм собственик на GPS garmin nuvi 205w. Закупих го от www.gpsnavigacia.com за 370 лв. без инсталирани карти. За моя най-голяма изненада, след като го отворих, видях че вътре има и micro sd card 2 gb. Направо мед ми капе от сърцето. Евала на тези хора. Инсталирах си карти(всичко което съм научил е от тук), и всичко работи перфектно. Проверих и версията на фърмуера - 4.6(последната). Хората от www.gpsnavigacia.com са си свършили перфектно работата. Този модел си го харесах защото е сравнително ефтин и върши всички необходими неща. В Геотрейд го нямаха и съвсем случайно го намерих в горепосочената фирма.
    Въпроса ми е: Не може да търси на bgofr4.7 на кирилица, а само на латиница. Грешката в мене ли е?
    Благодаря на всички, научил съм много неща от вас и дори да истрият темата ми(защото не знаех къде да я поставя) няма да се сърдя и ще продължа да се ровя във форума за информация.

До: Nuvi 205W

Имам нуви 250w с бг.карта и става следното когато го включа в PC то не може да се свърже изписва неподържан софтуер зарежда батерията само.Някой има ли някаква идея?

Коментар

До: Nuvi 205W

Първоначално публикуван от bulexpert Преглед на мнение
      Не може да търси на bgofr4.7 на кирилица, а само на латиница. Грешката в мене ли е?
      Регистрира ли си картата?
      Ако не - регистрирай си я, ще получиш линкове към всички варианти на картата.
      Ако да - просто си изтегли версията на кирилица - OFRM Geotrade v4.70 CYR.

Първоначално публикуван от rumenikitov Преглед на мнение
      Имам нуви 250w с бг.карта и става следното когато го включа в PC то не може да се свърже изписва неподържан софтуер зарежда батерията само.Някой има ли някаква идея?
      С каква операционна система си?
      Имаш ли подходящи драйвери?
      Провери си кабела.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X