Здравейте!!!
Този форум стана причина(естествено хубава) да си закупя GPS!!!!!
Вече съм собственик на GPS garmin nuvi 205w
. Закупих го от www.gpsnavigacia.com за 370 лв. без инсталирани карти. За моя най-голяма изненада, след като го отворих, видях че вътре има и micro sd card 2 gb. Направо мед ми капе от сърцето. Евала на тези хора. Инсталирах си карти(всичко което съм научил е от тук), и всичко работи перфектно. Проверих и версията на фърмуера - 4.6(последната). Хората от www.gpsnavigacia.com са си свършили перфектно работата. Този модел си го харесах защото е сравнително ефтин и върши всички необходими неща. В Геотрейд го нямаха и съвсем случайно го намерих в горепосочената фирма.
Въпроса ми е: Не може да търси на bgofr4.7 на кирилица, а само на латиница. Грешката в мене ли е?
Благодаря на всички, научил съм много неща от вас и дори да истрият темата ми(защото не знаех къде да я поставя) няма да се сърдя и ще продължа да се ровя във форума за информация.
Този форум стана причина(естествено хубава) да си закупя GPS!!!!!
Вече съм собственик на GPS garmin nuvi 205w

Въпроса ми е: Не може да търси на bgofr4.7 на кирилица, а само на латиница. Грешката в мене ли е?
Благодаря на всички, научил съм много неща от вас и дори да истрият темата ми(защото не знаех къде да я поставя) няма да се сърдя и ще продължа да се ровя във форума за информация.

Коментар