Вчера си купих Freelander и получих към него Clarion N AX9500E,но не знам нищо за тази система. Намерих само цената и,а тя е солена. Ще съм благодарен,ако някой ми даде информация за системата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Знае ли някой нещо за Clarion NAX9500E
Свий
X
-
До: Знае ли някой нещо за Clarion NAX9500E
Тук има малко:
http://www.inesauto.com/product.php?iid=972&so=1
-
софтуер за clarion nax9500e
Здравейте,знае ли някой къде мога да намеря софтуер за clarion nax9500e? Потърсих из официаните сайтове,но нищо не ми стана ясно. Доколкото разбрах производител на софтуера е Теле Атлас,но оттук нататък-мрак и мъгла. Не ми се занимаваше,но купих джипката с навигацията и ми е жал да я изхвърлям и да си купувам друга. Иначе в Инес ауто или нещо подобно видях цената на системата и ми прилош(2500 лв.). Та затова питам,щото ако ида да питам там в магазина сигурно ще ми излезе страшно скъпо.Land Rover Freelander Td4
0884898006
Коментар
-
От: софтуер за clarion nax9500e
Здравейте !
И аз имам със същия проблем и същия модел колега ако имаш някакво инфо поне за диск с карти ще съм благодарен ако споделиш.
От скоро я имам и се занимавах с други неща по джипа,но ще търся ,ако намеря нещо ще пиша .
Още не съм разгадал и как се пуска телевизора , нещо екрана не слиза до долоБезгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5
Коментар
-
От: Знае ли някой нещо за Clarion NAX9500E
По информация от нета, поддръжката на карти за този модел е спряна през 2003г. Дори и да си намериш такава, сигурен ли си, че искаш да я инсталираш?LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар