Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навигация Peugeot 607 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Навигация Peugeot 607 ?

Имам едно въпросче един приятел кара 607-ца има навигация но има карта само за германия колата е 2004 г. след като се почудих подпбаващо време какво монтират в тез коли реших да погледна диска с картата на които пишеше Навитек или нещо такова после погледнах че на мойто Нуви на кутията пише същото та вапроса ми е дали тази навигация е на Гармин и дали мога да измислиа ниакаква свесна карта

До: Навигация Peugeot 607 ?

Не е на гармин. Означава че Гармин и навиагцията пежото ползват карта траквана от Navteq. Шанса да измислиш нещо е минимален и зависи от софруера който ползва пежото.

Коментар

Това което видях под мястото дето се слага диска за навигацята беше един чейнджър който беше кларион не знам какво ще го правя други идеи

Коментар

Има още 2 идеи , но всяка от тях е по 1200 лева.
        Вгражда се под седалката и се управлява с дистанционно, като се използува монитора на твоята навигация
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Cd можеш да намериш в форума на peugeot има покритие на София и гланите пътища на България един приятел го има но не мога да го зема от него в момента - все пак ако удариш на камък пиши. На неговата кола проблемът е че - навигацията му има някаквво изместване и му показва че се намира в Румъния - не мога да разбера какъв е проблема може би нещо gps приемника му е прецакан.

Навигацията е vdo dayton.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

да намерих го в Пежо форума ама много бедно ми се видя сега записвам и събота и неделя тествам после ще кажа какво става и дали има същия проблем изместването

П.С.Мраза ги тия вградени навигациииии

Коментар

Код:
              http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1141466

Коментар

нещо не мога да се регна в този сайт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X