Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GARMIN NUVI 350 I NUVI 250W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GARMIN NUVI 350 I NUVI 250W

Искам да ви питам следното имам нуви 350 с сити навигатор 2008 сега си купих за другата кола 250 а неговия сити навигатор е 2009 мога ли да прехвърля карта от 250 на 350

До: GARMIN NUVI 350 I NUVI 250W

Първоначално публикуван от marsianeca Преглед на мнение
    Искам да ви питам следното имам нуви 350 с сити навигатор 2008 сега си купих за другата кола 250 а неговия сити навигатор е 2009 мога ли да прехвърля карта от 250 на 350
    Регистрирай си и двата апарата на сайта на гармин тук: https://my.garmin.com/mygarmin/marketing/register.htm

По принцип, ако стария има 2008, ще получиш безплатен ъпдейт за 2009.

Ако няма възможност да си го ъпдейтнеш с оригинален 2009, пиши пак, ще ти пратя линк от къде да си изтеглиш и да си генерираш ключ, по IDто на устройството си.
    Car device: Garmin Nuvi 760
    Paragliding device: Garmin 76 CSx
    Mobile device: Nokia E66 + Garmin Mobile XT

Коментар

Имам регистрация но не ми дава да го ъпдеитна на 2009 идеята ми е да не го прецакам нещо щото не сам много вещ по въпроса

Коментар

А с Мапсорс можеш ли да работиш и знаеш ли как се генерират ключове за карти и как да си ги отключваш.

Кажи ми какви са ти познанията, за да знам как да ти обяснявам Тъй като картата за 2009 година е компилирана само за твоето устройство и няма как да я прехвърлиш на друго, тъй като ключа за отключване си е в самата нея, а не на отделен файл.

Варианта е да си изтеглиш версия 2009 от тук: http://www.megaupload.com/nl/?f=9LEH3ZNH
        Да я инсталираш на PCто си, след това да я отключиш и да си я качиш на GPS-a.

Но има някой тънкости, които трябва да направиш, за да не си затриеш БГ картата.

За повече информация, прочети тази тема на форума: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=42669&page=1

Коментар

Че какво му пречи да си прехвърли файла от единия уред на другия? След това му трябва само генератора и един допълнителен миниатюрен (по размер) файл. По-просто от това "здраве му кажи".

Коментар

Поне при мен, при вече компилирана карта с Мапсурс и код в нея, не иска да ми приеме външен *.unl файл на моето нуви. Пробвах вече, ама не става.
            Та за това, няма как да прехвърли от едното устройство на другото с *.unl файл, защото CNE2009 имидж файла на устройството му е вече компилирано с код за неговото си устройство и на дриго не би трябвало да работи.
            Поне при мен не стана от Нуви 760 на Нуви 215.

Коментар

Най-простия пример за грешното ти твърдение е , че комбинираната карта , която се върти из форума не би трябвало да тръгва никъде с *.UNL файл. Аз винаги слагам един и същ готов имидж на CNEU2009 във всички устройства с *UNL файл. Даже не съм го правил аз в MapSource , а така го изтеглих. И много от картите идват в *img формат с вкарани кодове вътре за други устройства. Не всички карти имат вариант за MapSource. Естествено , че може да им се премахнат кодовете , но никога не съм го правил. А в MapSource на една карта може да вкараш много кодове едновременно за различни устройства , а не само за едно.
              Последно редактирано от milstan; 02-12-08, 01:04.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                Най-простия пример за грешното ти твърдение е , че комбинираната карта , която се върти из форума не би трябвало да тръгва никъде с *.UNL файл. Аз винаги слагам един и същ готов имидж на CNEU2009 във всички устройства с *UNL файл. Даже не съм го правил аз в MapSource , а така го изтеглих. И много от картите идват в *img формат с вкарани кодове вътре за други устройства. Не всички карти имат вариант за MapSource. Естествено , че може да им се премахнат кодовете , но никога не съм го правил. А в MapSource на една карта може да вкараш много кодове едновременно за различни устройства , а не само за едно.
                Сигурен ли си, че тези файлове идват с ключ за устройство вътре, или само с ключ за Мапсорс. CNE2009 имейдж файла примерно, е с ключ за Мапсорс, но не и за устройството. За да си го пуснеш на дадения GPS трябва да направиш файл с ключ.
                А в това вече съм 100% сигурен, защото вчера си ъпдейтнах CNE2008 с оригиналния ъпдейт на CNE2009 от сайта на гармин. Картите си се инсталираха на Мапсорс и на устройството, само дето вече на устройството си има компилиран unl файл за него, а имиджа мога да си го местя където си искам. Сега, картите в Мапсорс са ми отключени, но ако не направя unl файл, дори устройството за което са изтеглени, не може да ги ползва

Коментар

Виждам че много се забавлявате с тази тема обаче аз сам много начинаещ да речем че онзи ден за първи път ми се наложи да забода нувито в ПЦ-то си така че помагаите и моля ви обяснете като за малоумен че все пак съм само счетоводител

Коментар

Първоначално публикуван от Kayso Преглед на мнение
                    Сигурен ли си, че тези файлове идват с ключ за устройство вътре, или само с ключ за Мапсорс
                    Каква е разликата между двата ключа
                    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
                      Каква е разликата между двата ключа
                      Ами аз до колкото разбрах от моите тестове и опити има два варианта.
                      Единия ключ ти отключва картите, за да можеш да ги ползваш в Мапсорс и да ги качваш на 10 устройства ако искаш.
                      Другия ключ ти отключва картите както за мапсорс така и за точно определеното устройство.
                      В първия случай, когато качиш картата на устройството трябва да качиш и *.unl файл с ключ за самото устройство. Във втория случай получаваш *.img файл, в който ти е включен и ключа отключващ картите за устройството.

Това не го твърдя със 100%, но това са моите наблюдения. По вещите да потвърдят или респективно да отхвърлят горното твърдение, защото честно казано и на мен много не ми е ясно, но по пътя на логиката така си го обяснявам.

Коментар

marsianeca, дай някакъв e-mail или Skype за връзка и ще решим проблема.

Коментар

mail:grigor_tanev@tanev-bg.com skype:marsianecaa в момента точа картата от новото нуви

Коментар

Milstan просто нямам думи да ти благодаря

Коментар

Имам следния проблем с моето NUVI 250W , след като го включа след известно време ми изписва "този аксесоар не се подържа".Рестартирах го от бутона долу в дясно но не се опрви,някой може ли да помогне.
                              Последно редактирано от rumenikitov; 09-12-08, 20:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X