Чеъох доста тук там но пак да попитам, дръпнах си от поиплазата бензиностанции и как мога да ги вкарам в една категория а не омв шел .... Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
бензиностанции на едно
Свий
X
-
До: бензиностанции на едно
Ако са в .csv формат, събери файловете в един, и после - с POILoader.
Ако са в .gpx формат е по-сложно - трябва да прехвърлиш само "<wpt ... </wpt>" блоковете в един файл от всички останали, и после като първия начин.
Трябва да се внимава с кодовата страница (особено ако има кирилица) - трябва да е UTF-8.
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
-
Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение... Ако са в .gpx формат е по-сложно ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Прав си - не е чак толкова сложно.
Изисква MapSource(по мои наблюдения върху форума, има хора които го нямат това)
и определени познания (не толкова задълбочени, ама има и такива хора, които ги нямат).
Абе - с една идея по-трудно е.
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
Коментар
-
Здравейте,
имам и аз един въпрос, има ли от къде да си изтегля всички бензионостанции на петрол в БГ ? Тъй като във фирмата сме с Транскард и ще е много удачно, ако на навигациите им има и най-близката бензиностанция.
Благодаря предварително.Car device: Garmin Nuvi 760
Paragliding device: Garmin 76 CSx
Mobile device: Nokia E66 + Garmin Mobile XT
Коментар
-
Благодаря ви много свалих си мап сорса и си го направих по лесния начин копи пейст. Но искам да попитам има ли изобщо някакъв начин да се направи всяка бензиностанция да излиза със собствена икона, или само на целия файл общо се задава (аз така го и направих). Благодаря
Коментар
-
Ето на някой който иска да са му на 1 място бензиностанциите (gpx)Прикачени файлове
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rijov Преглед на мнениеЧеъох доста тук там но пак да попитам, дръпнах си от поиплазата бензиностанции и как мога да ги вкарам в една категория а не омв шел .... Благодаря!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар