Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Norton Ghost за NUVI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Norton Ghost за NUVI

Може ли да се използва Norton Ghost за създаване на имидж файл на цялото съдържание на навигацията и по-скоро може ли да се разтовари след това в паметта, така че да се възтанови системата. Ако някой го е правил нека драсне някой ред

До: Norton Ghost за NUVI

Хмм, виждам, че никой не ти е отговорил! Междудругото и на мен ми е минавала такава мисъл през главата, но не се сетих коя програма би могла да направи такъв имидж файл ! Аз не съм много на ти с софтуера,таа...в крайна сметка се отказах ! Междудругото ако си мислиш, че ако изтриеш нещо от паметта на уредчето ти (USB mass storage паметта), нещо ще се прецака в него дълбоко се лъжеш!!! Просто copy-paste решава проблема ...Все пак може би тази информация ще ти бъде полезна-доколкото знам паметта на nuvi-тата е разделена на части. Едната част е USB mass storage частта, която се вижда от компютъра като допълнителна памет и в нея се записва допълнителна информация като карти, точки, ъпдейтващ фърмуеър и т.н. Която както ти написах, горе долу играе ролята на флаш памет - copy/paste и готово... Другата част е заделена за самия фърмуеър, която не се вижда като допълнително устройство, и на която е интересно дали може да се създаде имидж файл на нея!!!...тааа...тази скрита памет и информацията в нея (самият софтуеър) е много трудно да повредиш и да влезнеш в нея (ако се интересуваш влез и прочети тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=38756&page=3) Та ти какво си решил да правиш на "системата" на nuvi-то, че си се загрижил за back-up?

Коментар

До: Norton Ghost за NUVI

Няма голям смисъл според мен... Часта, която можеш да възстановиш по груба преценка е точно USB Mass storage device-а. Това просто copy-paste е напълно достатъчно да го направи, а часта с фирмуеъра... там нещата, ако не бъркам са доста по-сериозни - има си адресиране на паметта и така нататък - горкия Norton Ghost просто не е правен за това... той ако опиташ RAID 10 да възстановиш се здухва, та това ли...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X