Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зов за помощ с Garmin Que

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зов за помощ с Garmin Que

Здравеите на всички.имам следния проблем и дори след якото четене което му ударих не можах да го разреша,за това моля за помощ.Е то и проблема:Не мога да свържа MapSource и Garmin Que-то.Някой може ли да ми обясни какъв е проблема защото без тази връзка не мога да сваля нито един трак.Благодаря предварително.
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Предполагам че сте наясно че преди всичко друго следва да сте инсталирали Microsoft ActiveSync който да е активиран. След това инсталирате Que, след това при активен ActiveSync Mapsource ще го види като устройство...
    VPetrov.photography

Коментар

re

Имам Activesync но като се вържа към PC-то MapSource не намира Gramina,само ако сложа SD-то в cardreadera го намира и по този начин мога да кача карти но обратното не мога.Пробвах и през Mapsend и там не може да намери GPS

Коментар

Ако ActivSync ви е активен и не виждате Que - или не е инсталирано правилно или имате друг компютърен проблем..
        VPetrov.photography

Коментар

re-re

А може ли проблема да идва от Que-то защото е v2.70 взето от сайта на гармин и може би е само упдейт, и ако е така някаква идея от къде мога да взема инсталационна версия на Que.Благодаря предварително.

Коментар

Е това не предположих... Точно така е, трябва ви инсталационна версия, 2.7 от сайта наистина е само ъпгрейд...
            VPetrov.photography

Коментар

Re: re

Първоначално публикуван от kokolighta
              Имам Activesync но като се вържа към PC-то MapSource не намира Gramina,само ако сложа SD-то в cardreadera го намира и по този начин мога да кача карти но обратното не мога.Пробвах и през Mapsend и там не може да намери GPS

Колега някои нови модели PDA-та Windows-а не ги намира като PDA и ActiveSync-a се бърка. За това MapSource-a не намира PDA-то. Аз решавам проблема, като кача директорията директно на MMC Картата.

Коментар

Re

Проблема е решен благодарение на pelala.Просто бях качил само упгрейта на Que-то и затова нямах връзка между рсс и MapSource

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X