Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно кирилизация на nuvi 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно кирилизация на nuvi 350

та въпроса ми е свързан с кирилизирането на един нуви 350...намерих ъпдейта от темата за нуви 660 и всичко е ОК, но когато започна да ъпдеитвам се оказва че моя фирмуеър е по нов(5.50) от този ,които дръпнах(4.30). има ли вероятност да се прецака уреда селд като се downgrade-ва ???
    благодаря !!!

До: Относно кирилизация на nuvi 350

Първоначално публикуван от mi4 Преглед на мнение
    та въпроса ми е свързан с кирилизирането на един нуви 350...намерих ъпдейта от темата за нуви 660 и всичко е ОК, но когато започна да ъпдеитвам се оказва че моя фирмуеър е по нов(5.50) от този ,които дръпнах(4.30). има ли вероятност да се прецака уреда селд като се downgrade-ва ???
    благодаря !!!
    по принцип - не, но винаги има опасност да си прецакаш устройството. преди да направиш каквото и да е внимателно прочети темите
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

...прочети 8-мият ми пост в http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38756 и ще разбереш как да върнеш първоначалният фърмуеър като ти се получи бял екран. Но както написах и в един друг коментар-по добре се допитай първо до "Product.Support@garmin.com <product.support@garmin.com>" или до руснаците преди да правиш такива експерименти

Коментар

Първоначално публикуван от mi4 Преглед на мнение
        благодаря !!!
        Някакви отзиви ако си го направил?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X