Garmin навигациите работят ли в тунели ?Това е изискването и ми е много важно моля за бърз отговор
Благодаря
Нито един ГПС (не само Гарминските) НЕ работи в Тунел - просто не може да хване спътниковите сигнали през скалата, НО Гарминските (поне тези който съм ползвал - Нуви 5000 и Зумо550) имат един ТРИК, ако на картата тунела е отбелязан като Тунел (на новата ОФРМ 4.60 така са отбелязани тунелите по магистрала Хемус - към Правец) то той не се оплаква от сигнала , а продължава да "работи", из европа това е Много полезно защото в много тунели има отклонения и ГПС-а продължава да те води (Изпробвано в Италия, Швеицария и Франция на няколко места).
Успех
а нокиа 330 с роуте 66 дава че навигира в тунел?аз ползвам том том симбиан и в тунел пак мисля че навигира?
Благодаря
Значи гармините просто продължават да навигират и без сигнал?
Последно редактирано от synthesiss; 30-09-08, 12:39.
а нокиа 330 с роуте 66 дава че навигира в тунел?аз ползвам том том симбиан и в тунел пак мисля че навигира?
Благодаря
Значи гармините просто продължават да навигират и без сигнал?
Точно както и твоя том том
Макар и да има една разлика - телефоните с ГПС често са А-ГПСи или Асистирани ГПС-и, не съм голям разбирач, но те могат да намерят ПРИБЛИЗИТЕЛНАТА ти позиция дори и на закрито (стига да има много клетки наоколо и добър сигнал на ГСМ-а), но това надали може да се случи в тунел!
Ако в тунела има разклонение и се отклониш по него как ще разбере , че не си в правилната посока. Иначе ако е само направо ще емулира някаква средна скорост и давай напред. Или просто визуално да видиш , че трябва да се отклониш след някакво растояние?
Ако в тунела има разклонение и се отклониш по него как ще разбере , че не си в правилната посока. Иначе ако е само направо ще емулира някаква средна скорост и давай напред. Или просто визуално да видиш , че трябва да се отклониш след някакво растояние?
"Разбира" като предполага , че се движиш по маршрута по който те води.
Иначе няма шанс.
Бях изумен как Зумо-то ми чертаеше пътя в един тунел дълък няколко километра, после Мистиката изчезна и разбрах за отбелязването на тунелите
Навигацията "движи" в тунела със скоростта с която е влезнала в него.
Ако не промениш скоростта вътре, ще наближиш разклонението по същия начин, по който и "количката" на екрана. Съответно ще получиш и указания накъде да завиеш и след колко метра. Друг е въпроса ако се движиш с друга скорост .
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
"Разбира" като предполага , че се движиш по маршрута по който те води.
Иначе няма шанс.
Бях изумен как Зумо-то ми чертаеше пътя в един тунел дълък няколко километра, после Мистиката изчезна и разбрах за отбелязването на тунелите
Този трик важи само за случаите когато те води (навигира), или изобщо ? Защото аз съм с 4.60 откакто я има на Nuvi 250W, но винаги ми казва (обикновено към края на тунела) че е изгубило спътниковия сигнал - става въпрос за тунелите в България, на магистрала Хемус. Но обикновено там не ми трябва да ме води, и не я ползвам функцията.
Абсурдно е предположението, че който и да е ГПС може да работи в тунел!
Просто забрави!
Това че е измислена "анимирана" навигация в тунелите, няма никаква връзка с неработещия приемник.
П.П.
Ако не е тайна, каква е тунелната дейност за която търсиш решение?
Този трик важи само за случаите когато те води (навигира), или изобщо ? Защото аз съм с 4.60 откакто я има на Nuvi 250W, но винаги ми казва (обикновено към края на тунела) че е изгубило спътниковия сигнал - става въпрос за тунелите в България, на магистрала Хемус. Но обикновено там не ми трябва да ме води, и не я ползвам функцията.
...аз съм с 4.60 откакто я има на Nuvi 250W, но винаги ми казва (обикновено към края на тунела) че е изгубило спътниковия сигнал - става въпрос за тунелите в България, на магистрала Хемус.
Предполагам, че това става при влизане в тунела с по-висока скорост, и последващо намаляване на скоростта вътре в тунела.
Устройството знае дължината на тунела, и при влизане с определена скорост пресмята колко време да си трае. Изтече ли времето и няма сигнал, почва да реве.
Аз обикновено намалявам до около 80 км/ч 100-150 метра преди тунела, и вътре я държа пак около тази скорост. Не ми реве, че няма спътници.
Само веднъж ми се е обаждало, и тогава се случи точно както съм го описал по-горе.
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
С Иго 6 и 8 има съшия полезен ефект, предполагам, че взима предвдвид скоростта ти на влизане и предварително зададената дължина на тунела. Много пъти съм наблюдавал тунела на НДК, как ме позиционира абсолютно тончо вътре.
Коментар