Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PDA+GPS YAKUMO от МЕТРО?!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• PDA+GPS YAKUMO от МЕТРО?!!

Днес получих новия каталог на Метро и какво да видя - предложение за 399 лв. без ДДС:
    Джобен компютър alpha X + GPS приемник
    - процесор Samsung S3C2410A, 266 MHz
    - RAM 64MB/ROM 32MB
    - mini USB 1.1, SD I/O, SD card (max. 1 GB), MM card, infrared
    - MP3 player
    - GPS: вградена 12 канална GPS антена
    - OC: Windows Mobile 2003 for pocet

Интересно - струва ли си това чудо парите?!!
    יעבור
    «И това ще мине»

защо ли нямам вяра на техниката в МЕТРО
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
      Ами какво да кажа - купувал съм доста техника от Метро и досега не съм имал проблем (разбира се говорим за известни марки)!
      Просто като че ли продават постарели модели!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Re: PDA+GPS YAKUMO от МЕТРО?!!

Първоначално публикуван от Skorpion_BG
        Интересно - струва ли си това чудо парите?!!
        Зависи колко пари можеш да отделиш. Пръчка е, бавен процесор, малко памет, стар GPS и стар Windows. И не напоследно място, PDA се купува само от добри производители, защото не се ремонтират при гаранционен проблем. НР и Fujitsu-Siemens ги сменят директно с нови. Знам доста фирми, които правят еднократен удар и забравят за гаранции. Редовно казват, "падал е" без да са го видели
        LZ1JJJ

Коментар

100% подкрепям Дани. PDA което е от малко или въобще неизвестен производител въобще не си заслужава парите. Да не забравяме и проблема с firmaware-то както и последващата поддръжка...
          VPetrov.photography

Коментар

Това не е вярно колега

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
            100% подкрепям Дани. PDA което е от малко или въобще неизвестен производител въобще не си заслужава парите. Да не забравяме и проблема с firmaware-то както и последващата поддръжка...

Колега не съм съгласен с теб. В България вече са много разпространени продуктите на HTC като Qtek. Представят се отлично, има части за тях (по-скъпите с поръчка, но идват за 10 дни) и не на последно място има 100% Fimrware, при това най-новия Повечето от известните марки създават по-големи проблеми.

Говоря от личен опит

Коментар

До: Това не е вярно колега

Първоначално публикуван от Mega Преглед на мнение
              Колега не съм съгласен с теб. В България вече са много разпространени продуктите на HTC като Qtek. Представят се отлично, има части за тях (по-скъпите с поръчка, но идват за 10 дни) и не на последно място има 100% Fimrware, при това най-новия Повечето от известните марки създават по-големи проблеми.

Говоря от личен опит
              Като стана реч за Firmware - имам едно такова на Немски. Ще ми помогне ли някой да си го направя на Английски ?

Коментар

До: PDA+GPS YAKUMO от МЕТРО?!!

Mega: Ами аз не виждам Венци да казва че Qtek е малко известна фирма,така че не мога да рзбера какво оборваш! Все пак по темата колега: Не не си струва покета. Както казваха всичко му е старо. Още повече съм си играл с едно такова и хич не струва...поне за парите за които го дават. Цената с ДДС идва почти 500 лева. За тази сума избора ти на устройства е доста голям ....айде да кажем достатъчен. И всички ще работят в пъти по добре от Якумото. Те м/у другото от няколко години ги продават. Переодично ги вадят.

Коментар

Първоначално публикуван от hgeorgiev Преглед на мнение
                  Mega: Ами аз не виждам Венци да казва че Qtek е малко известна фирма,така че не мога да рзбера какво оборваш! Все пак по темата колега: Не не си струва покета. Както казваха всичко му е старо. Още повече съм си играл с едно такова и хич не струва...поне за парите за които го дават. Цената с ДДС идва почти 500 лева. За тази сума избора ти на устройства е доста голям ....айде да кажем достатъчен. И всички ще работят в пъти по добре от Якумото. Те м/у другото от няколко години ги продават. Переодично ги вадят.
                  Аааа, темата е от преди две години!
                  Отдавна си купих НТС! Доволен съм като слон, върши ми идеална работа!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    защо ли нямам доверие на Самсунг?

Самсунг = гнусмаС ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X