Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно искам помощ! (GPS Medion MD PPC 250)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно искам помощ! (GPS Medion MD PPC 250)

Донесоха ми един GPS Medion MD PPC 250 с Poket PC за 350 лв. Струва ли си да го взема? С Уиндолс 2003 е, но е на немски. Сабин ми каза че тябва да подържа "протокол за комуникация с програмите NMEA", но за съжаление това нищо не ми говори.
    Да направя едно уточнение - нищо не разбитам от ГПС-и, но имам мерак и ще се науча бързо.
    ГПС-а е у мен и ми се ще да го пробвам, но за целта ще ми трябва да му кача някаква карта предполагам. Може ли някой от Вас да ми прати карта на Пазарджик за да направя теста.
    Предварително Ви благодаря!!!

Garmin Que + GPS Proxy + фрии картата на България от K2. За всичко това има изписано доста в портала - бутон търсене
    VPetrov.photography

Коментар

Може ли да се преинсталира Уиндолс на Покет ПС???
      Щото е на немски.

Коментар

С немският уиндолс не мисля че има начин да се преботиш. виждал съм ТСМ покети и са много зле. По добре зи вземи един сименс, от тези дето пише някъде из форума с вграденият сирф3 гпс чип, вярно струва двойно, но поне си заслужава парите, защото и ПДА-то е хубаво и ГПС-а е възможно най новото поколение!

Коментар

Разбирам. Май ще се откажа от ТСМ-а и се насочвам май към Сименса. Разбрах се с dani кото ходя до София да се чуем и видим за да го видя на живо и да ми обясни някой работи.
          Като взема някакъв ГПС ще те търся за карта. Ако ти продаваш ГПС-и мога да дойда да видя и твоите, да ми кажеш предимства, недостатъци, изисквания и т.н., защото нищо не разбирам.

Коментар

Ако изкаш покетПС и сърф3 сименса ти е най обрият вариянт, за него даже може да си поръчаш и водоустойчива кутия. Единственият недустатък му е батерията, но това е проблем на всички покети. Иначе най доброто е гармин гпс 60C(s)x, но е яка цифра....

Коментар

Така и така стана на въпрос, колко?
              Някаква картинка???

Коментар

Здравейте, искам да се включа и аз в тази тема.Първо защо така веднага плюете по медиона, аз лично ползвам такъв от ТСМ и не виждам с какво е по лош от другите,а GPS-a просто е старичък ако се пишеше тази тема в епохата на SiRF 2 тогава това щеше да е най-супер добрият и т.н GPS.Според мен човек който се е ориентирал към такъв ценови клас явно няма достатъчно средства за оттделяне,всеки знае кое е по-по-най ама обикновенно българинът избира според джоба си.Според мен мненията трябва да са адекватни според въпроса, а не от типа"Тоя медион е боклук, апа сименса е ВЪРХА".Иначе единственият недостатък според мен(а и според това как ще се ползва устройството) е ,че GPS-а му е външен.

Коментар

Re: Спешно искам помощ! (GPS Medion MD PPC 250)

Първоначално публикуван от Десислав
                  Донесоха ми един GPS Medion MD PPC 250 с Poket PC за 350 лв. Струва ли си да го взема? С Уиндолс 2003 е, но е на немски. Сабин ми каза че тябва да подържа "протокол за комуникация с програмите NMEA", но за съжаление това нищо не ми говори.
                  Относно въпросите ти PocketPC-то е Medion MDPPC250 а GPS e RoyalTek RGM-2000 с чипсет SiRF II,според мен си струва,но ако имаш повече пари за отделяне поразгледай и други.Относно това какво поддържа-поддържа абсолютно всичко включително и bin-съобщения.Пробвал съм всички крадени и безплатни програми и вървят,но най ми харесва с GarminQue и картата от Геотрейд.

Коментар

Има и някакъв по-нов модел с вградена антена и не знайно за мен как с Win на български цена 399 лв.

Коментар

Не е по-нов модел.Обаче за него немога да ти дам никаква информация.

Коментар

От къде може да се купи такъв Medion в София?

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_
                          От къде може да се купи такъв Medion в София?
                          от магазините на тсм ,аз имам такъв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X