Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настроики за ограничение на скоростта при Нуви 760?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настроики за ограничение на скоростта при Нуви 760?

Здравейте,
    От 7-8 месеца съм с Нуви 760 и съм с картата на Събин 4.60 на кирилица. Софта на устройството е ъпдейтнат прилежно.

Имам следния въпрос: Как мога да настроя ГПСто да "пропищява" и "почервенява" когато се движа с превишена скорост. Сега, след като картата има зададени условни ограничени би трябвало да става. Пътувал съм из Европа с едно Нуви 660 и то, горкото, се смля да показва триъгълни червени знаци и предупредителни надписи за превишена скорост. Това възможно ли е с тази версия на картата и с моето устройство, и ако може, как се настройва то?

Допълнителен въпрос по настройките: чувал съм други устройства да издават предупредителен сигнал (като в самолет) преди да се обади какичката/чичото или преди изписването на някое предупреждение. Моето "просто" Нуви не иска да издава такъв звук. Интересното е, че в служебното мену, в раздела за тестване на тоновете, този сигнал го има и се плейва.

Ако има някой да ме светне по тези не толкова важни, но интересни за мен въпроси, ще ви бъда много благодарен.

Иначе форумът е супер. Доста съм прочел и научил от него. Предварително се извинявам, ако темата е била засегната. Просто не съм я видял.

Поздрави на всички маниаци.

До: Настроики за ограничение на скоростта при Нуви 760?

Това дето пищи в чужбина май е от POI база данни. Гледам че има някаква възможност за направа на подобно нещо. В картата повечето ограничения са принципни, т.е. не са синхронизирани с пътните знаци и ако се активира някак си подобна функция ще послъгва бая.

Коментар

Първоначално публикуван от SpaceBo Преглед на мнение
      Здравейте,
      От 7-8 месеца съм с Нуви 760 и съм с картата на Събин 4.60 на кирилица. Софта на устройството е ъпдейтнат прилежно.

Имам следния въпрос: Как мога да настроя ГПСто да "пропищява" и "почервенява" когато се движа с превишена скорост. Сега, след като картата има зададени условни ограничени би трябвало да става. Пътувал съм из Европа с едно Нуви 660 и то, горкото, се смля да показва триъгълни червени знаци и предупредителни надписи за превишена скорост. Това възможно ли е с тази версия на картата и с моето устройство, и ако може, как се настройва то?

Допълнителен въпрос по настройките: чувал съм други устройства да издават предупредителен сигнал (като в самолет) преди да се обади какичката/чичото или преди изписването на някое предупреждение. Моето "просто" Нуви не иска да издава такъв звук. Интересното е, че в служебното мену, в раздела за тестване на тоновете, този сигнал го има и се плейва.

Ако има някой да ме светне по тези не толкова важни, но интересни за мен въпроси, ще ви бъда много благодарен.

Иначе форумът е супер. Доста съм прочел и научил от него. Предварително се извинявам, ако темата е била засегната. Просто не съм я видял.

Поздрави на всички маниаци.
      Здравей колега!
      Прочети тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733 свали си файла и го качи на уреда.
      Можеби не е точно това, което искаш, но уреда ще пищи.

Коментар

Опитай в: settings - alerts - да се кликнат и двете прозорчета: POI и garmin speed cams

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X