Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с качването на карти на Garmin 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с качването на карти на Garmin 350

Здеавейте, преди няколко месеца си взех Garmin Nuvi 350 и днес реших да му кача някой карти чрезз Garmin Mapsource Metroguide Europe v9 картата на BGTOPMAP, но проблемат е следния че като маркирам картите и като дам на Transfer>Send To Device и като намери устроиството и като дам Send да изпраща картите и ми изписва това " http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1480/2103812935.JPG " Моля помагайте, че съм много на зор !!!

До: Проблем с качването на карти на Garmin 350

Първоначално публикуван от GRENLOULD Преглед на мнение
    Здеавейте, преди няколко месеца си взех Garmin Nuvi 350 и днес реших да му кача някой карти чрезз Garmin Mapsource Metroguide Europe v9 картата на BGTOPMAP, но проблемат е следния че като маркирам картите и като дам на Transfer>Send To Device и като намери устроиството и като дам Send да изпраща картите и ми изписва това " http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1480/2103812935.JPG " Моля помагайте, че съм много на зор !!!
    Възможно е USB драйверите ти да не са нови или да ги няма, или да си търси обновление. Направи си опресняване на тези драйвери от Интернет и тогава пробвай... И внимавай, ако имаш карта в Гармина с име gmapsupp.img, да не си я изтриеш, докато слагаш новата карта... По-добре е най-напред да си копираш файловете от апаратчето, намиращи се във фолдер Garmin с имена gmapprom.img и (ako има такъв) gmapsupp.img на компютъра си и тогава слагай нови карти. За да имаш възможност, ако нещо оплескаш, след това да си възстановиш оригиналните файлове с копи-паст...
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
      Възможно е USB драйверите ти да не са нови или да ги няма, или да си търси обновление. Направи си опресняване на тези драйвери от Интернет и тогава пробвай... И внимавай, ако имаш карта в Гармина с име gmapsupp.img, да не си я изтриеш, докато слагаш новата карта... По-добре е най-напред да си копираш файловете от апаратчето, намиращи се във фолдер Garmin с имена gmapprom.img и (ako има такъв) gmapsupp.img на компютъра си и тогава слагай нови карти. За да имаш възможност, ако нещо оплескаш, след това да си възстановиш оригиналните файлове с копи-паст...
      Да мерси за изчерпателният отговор, само кадето казваш за драиверите нз от де да ги търся щото съм с Лаптоп Acer 5315? Ако случайно ти се намерят на теб или на др..да давате линк. И итново благодаря

Коментар

Пробвай си обнови версията на софтуера на Nuvi350 чрез WebUpdater и си инсталирай последната версия на MapSource.
        http://www8.garmin.com/support/downl...ils.jsp?id=209

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X