Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нюви 760 изтрих файлове моля за бекъп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нюви 760 изтрих файлове моля за бекъп

Колеги,
    изтрих си файловете от директория POI на моя nuvi 760 и сега нямам никакъв глас. Езиците си стоят като файлове във Voice, но не намира никакъв глас. Изтирих файловете от Poi, като мислех, че са демо на аудио книгите и пътеводителите за градовете, но явно е имало нещо важно . Моля някой, които има тези файлове да ми ги пусне в един .zip на oggo@sofianet.net или bhoggo@gmail.com, ще съм му много благодарен за помоща.
    Благодаря предварително!

ПС. Моля да ми пратите само оригиналните файлове от тази директория (Poi)
    Мерси още веднъж!
    Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

До: нюви 760 изтрих файлове моля за бекъп

В директория POI лежат файлове с разширение *.GPI , които са просто интересни точки (POI). В моя Nuvi710 , който е същия като твоя папката по принцип си беше празна , а сега има мои точки , аз съм си ги качвал.
    Нещо друго е станало. Направи му резет или го пусни да се ъпдейтва с WebUpdater.
    Или пробвай това: натискай с пръст в долния десен ъгъл на екрана и включи уреда като продължаваш да натискаш докато не се появи надпис "Дали наистина искате да изтриете всички потребителски данни" , натискаш ДА и си го настройваш наново.
    Последно редактирано от milstan; 14-07-08, 09:23.

Коментар

До: нюви 760 изтрих файлове моля за бекъп

Така, положението е следното
      Още преди да пиша направих ъпдейт (реинстал, защото имах последната версия), но нищо не стана и затова писах
      Това със задържането в дясно не се бях сетил да направя, задържах, включих и излезе бял екран (текста не се четеше), но аз знам, че отляво е "да" и го натиснах. Вече нямах никакъв текст на нищо, само икони . Включих го към сървъра на гармин и свалих абсолютно всички гласове и езици и се оправи
      Странното е, че не стана само с реинсталиране на софт-а, а трябваше да сваля езиците и текстовете, важното е че бачка
      Мерси и Успех!
      Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X