Обява

Свий
Няма добавени обяви.

имам новата карта на БГМапс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• имам новата карта на БГМапс

имам новата карта на София от Датекс - bgmaps.com в PNG формат но на 2500 парченца 200х200 пиксела. дайте акъл как да я "зашия" в един ПНГ и ще я вържеме на ОЗИто?

Защо не питаш К2? Или направо да си я изтеглиш в Гармин формат? Мисля че има начини от него да се експортира в много други формати.

Коментар

Е голяма хамалогия ще падне. Пробвах с PhotoShop да наставя две снимки, ама много сложно. Няма да стане за картата. Ще мислим друг вариант. С Paint на Windows дали няма да стане.
      Я прати няколко парченца на ogiljubenoff at abv.bg да пробвам как може да стане.
      LZ1OAL

Коментар

Първоначално публикуван от Floyd
        Е голяма хамалогия ще падне. Пробвах с PhotoShop да наставя две снимки, ама много сложно. Няма да стане за картата. Ще мислим друг вариант. С Paint на Windows дали няма да стане.
        Я прати няколко парченца на ogiljubenoff at abv.bg да пробвам как може да стане.
        BTW имам и HTML файл който я сглобява на екрана, явно ще търся HTML 2 IMAGE програма...

иначе файловете са номерирани по х и у и са лесни за разбиране.

Хакде малко да помисля преди да я пращам

Коментар

Има програми за събиране на големи сканирани листа, използвай някоя от тях. Ако не се справиш, ще потърся в нет-а за такава програма, но за съжаление в момента съм много зле с времето

Коментар

При мен в работата има програмист който има програма за съединяване на парченца от карти, човека сам е писал програмата и е съединявал други такива карти. Ако не си си разрешил проблема пиши ми лично съобщение или тук във форума да се разберем как може да го направиме. Аз също имам няколко карти на България като една от тях съм я качил тук: https://htftp.offroad-bulgaria.com/edobg/MAP-OZI/ и съм я направил за OZI. Ако смяташ че твоята карта е по добра от тази с удоволствие ще ти помогна.

Коментар

Качих я тук:

ftp://gps:gps@bgfree.biz/sofia_datex.png

хайде някой да я калибрира както си трябва и да я върне пак там

Коментар

Изтеглих картата, днес или утре ще я калибрирам за OZI ще я тествам и ще я кача на сървъра. Между временно качих моя карта на София на сървъра която е много добра тествал съм я много е точна.
                Може да я изтеглите от тук: https://htftp.offroad-bulgaria.com/edobg/MAP-OZI/

Коментар

Готова е картата https://htftp.offroad-bulgaria.com/e..._datex_edo.rar

Коментар

Картата я калибрирах на ново, че имаше леко разминаване но сега е перфектно тествах я и е добре. Може да я изтеглите от по-горе.

Коментар

едо, добра работа!

само че се оказва, че силата на датекс е в търсенето на адресите, а само като карта не е кой знае какво, или поне не е по-хубава от познатата карта sofia bgm o1.

много ми е интресно дали някой е правил картата на emaps.bg. там графиката на сградите е 1:1.

Коментар

До: имам новата карта на БГМапс

Някои може ли да каже как да я конвертирм тази карта в . ogf (.ogf2) файл?
                        ако само сменя разширението ще стане ли или трябва да се конвертира?
                        Трябва ми за програмата смартком гпс
                        Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X