Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за китайскa навигация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за китайскa навигация

Значи навигацията си работи без проблем, имаше качен Route 66, след това ми сложиха IGO8, а сега искам на друга карта памет да му кача TomTom или GARMIN. Не знам обаче от къде да ги сваля на БГ и ако може да са готови - само да ги прехвърля на картата памет и като включа GPS-а да тръгва навигацията която съм качил. Трябва ми карта на БГ. Не ми трябва на други страни. Моля Ви помогнете да си намеря ТомТом и Garmin и да си ги кача. Още съм новак в този вид техника и не съм много наясно какво да търся за това чакам помощ )

До: Помощ за китайскa навигация

Ей,
    С риск да повторя много други хора: ПИТАЙ www.google.com дава много отговори!
    КОлкото до garmin - те са заключени за техните устройства. Т.е. дамо с у-во garmin можеш да пуснеш техен софтуер. КОлкото до навигацията - качи си Igo 6 или 8 няма да имаш проблем. много информация има в forum.pocketbulgaria.com . Има и карти и всичко!
    Георги Гатев

Коментар

ми както знаеш най добрата карта на България е на Сабин ...мисля че няма проблем качването и на GPS-ът ти,просто уредчето трябва да може да поддържа програмката Garmin mobile XT...Ако си от София отиди на Гурко 45 и попитай лично или тук във форума http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94 ...

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
        ми както знаеш най добрата карта на България е на Сабин ...мисля че няма проблем качването и на GPS-ът ти,просто уредчето трябва да може да поддържа програмката Garmin mobile XT...Ако си от София отиди на Гурко 45 и попитай лично или тук във форума http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94 ...
        Уредчето е PNA, вероятно с WinCE 4~5. Т.е. орязаната мобилна версия на Windows. Т.E. - нищо на Garmin няма да работи (засега). Работи се по въпроса, но с нежелание, а ивероятността да тръгне нормално според мен е под 50%.

Новият TomTom се стартирал, но при зареждане на картите давал, че не му стига памет.

Можеш да сложиш още Ozi (за растерни карти), iNavi (Pelala има много хубава карта на БГ -но не е лесно подкарването).

Предполагам, че milstan ще обясни накратко какво може и какво не, че аз съм само зрител - нямам PNA.

Коментар

Щом като ти трябва само карта на BG забрави за TomTom. Също и за GARMIN , защото не тръгва. Единственото решение е това , което си направил - IGO.

Коментар

ok но сега възникна друг проблем - като ми говори навигацията засича гласа все едно заеква. Смених картата, смених на английски но пак засича. Иначе самата навигационна карта върви гладко и без проблем Кажете как да го оправя това

Коментар

в какъв формат да оставя картата памет дали в FAT или FAT32?

Коментар

Това заекване на гласа за IGO ли се отнася. Ако е за него за коя версия по-точно - Igo2006 или IGO8?

За IGO2006 в SYS.txt в секция [debug] слагаш следния ред:
                sound_q_length=250

За IGO8 в SYS.txt секция [sound] слагаш ред:
                queue_length=200
                Последно редактирано от milstan; 25-06-08, 17:21.

Коментар

Не се получи, а може би аз не съм направил нещо като хората. Някой не може ли да ми прати направо sys файла да го сложа в директорията. Става дума за IGO8.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X