Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SD карта nuvi 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SD карта nuvi 200

Здравейте,знам че след като задам въпроса ще кажете търси из форума,но ви моля да ми разясните нещто:

имам garmin nuvi 200w,въпросът ми е как да си прехвърля картите на SD картата защото памета в нювито не ми стига?

Благодаря предварително!

До: SD карта nuvi 200

На SD картата правиш папка Garmin и прехвърляш там *.img файла (картата) , само името и трябва да е gmapsupp.img (ako трябва преименувай го на това). Друго име от SD картата уреда не разпознава.

Коментар

Мисля че отговора е другаде. И аз се сблъсках с подобен проблем (предполагам и много други). Аз (с помощта на pacific - огромни благодарности) открих отговора във всезнаещия Google.
      Предполагам че ще качваш картите през Mapsource. Тогава при прехвърлянето се появява меню, което пита къде ще качваш картата - на вътрешната памет на GPS-а (по подразбиране) или на SD-картата. Май не го обясних много точно, затова ще се опитам с по-прости думи - при качването на картата чрез Mapsource, излиза ред, в края с триъгълник - цъкаш на триъгълника и избираш другия ред (външната памет).

Коментар

Ако имаш img файл не виждам за какво ти трябва Мапсорс. Чети какво ти е написал milstan и няма да сбъркаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X