здравеите пак!Значи проблема е следния:Качих си няколко карти на съседните ни държави но като го пуснах излиза съобщение че"картите са закл." Може ли някои да ми каже как се откл.карти в ГПСа след като са инсталирани през МАПСОРСА?и как се разбира коя карта какъв ID код има?Мерси!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак за Nuvi 200
Свий
X
-
До: pak za nuvi 200
Първоначално публикуван от malkiq82 Преглед на мнениездравеите пак!Значи проблема е следния:Качих си няколко карти на съседните ни държави но като го пуснах излиза съобщение че"картите са закл." Може ли някои да ми каже как се откл.карти в ГПСа след като са инсталирани през МАПСОРСА?и как се разбира коя карта какъв ID код има?Мерси!
-
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
колега,мерси за посочената информация,но през мапсорса нали може да си избираш кои карти да се качват на картата,и след като ги маркирам,изпращам на ГПСа,не се ли качват именно маркираните от мен карти?Ако е така проблема ми е друг,а именно че при вкл. ми изписва: "НЕ МОГА ДА ОТКЛ.КАРТИТЕ" какво следва след това???? След инсталацията от Мапсорса към СД картата,ми се създава папка Garmin на картата в която има един "gmasupp.img" фаил а трябва ли да има и нещо друго.??Последно редактирано от malkiq82; 18-06-08, 19:54.Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo
Коментар
-
Именно gmapsupp... е файла който си генерирал през мап сорса и съдържа инсталираните карти. отделно трябва да имаш .unl файл който ти отключва картите. Създава се като в нотепад въведеш кода и го запаметиш, след което преименуваш целия файл с разширение /.unl/ и му дадеш ОК при затварянето за да запазиш промените. Създадения файл копираш на СД-то. Ако имаш повече от един отключващ код: пишеш първия в нотепад на следващия ред пишеш втория, на следващия третия и така нататък без нищо помежду им
Коментар
-
във "Garmin MapSource City Navigator Europe v2008 NT" които ми е качен на компа,и от него си избирам кои карти да кача,подробнилиса В смисъл като ОФФРОАД-а или трябжа да се турсят други подробни карти?И как се разбира коя карта какъв ИД-номер има?Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo
Коментар
-
Опитах се да намекна, че можеш да потърсиш отговорите на въпросите, задавани не веднъж. Функцията "Търсене", горе, в дясно ще ти е много полезна, когато зададеш правилно въпроса си.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
До: Пак за Nuvi 200
Първоначално публикуван от borgo Преглед на мнениеИмам следното питане относно нуви 200 качих последната излязла БГ карта обнових си софтуера и ме интересува дали може като екстра към този модел да покзва ограниченията на скороста както е при нуви 205 благодаряОpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo
Коментар
-
До: Пак за Nuvi 200
Тази "екстра" не си струва разликата от 50 лв. между 200 и 205 модел. GPS-a е да ти показва пътя, а знаците трябва да се спазват.
малко встрани от темата - Безкрайно са ми смешни въпроси от рода: А не може ли да ти каже, че след 200 метра има полиция? и прочее глупости ...
Айде със здраве.
П.С. БОРГО обади ми се.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар