Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 255w от техномаркет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nuvi 255w от техномаркет

Здравейте!
    Извинете ако спамя, но темата винаги може да се изтрие
    Като всеки ламер тръгнал да си купува навигация, прочетох сума и теми, не можах да си отговоря категорично на въпросите и си казах "Ще ги питам направо, все някой ще ми сподели" Харесах си Garmin nuvi 255W в Техномаркет на промо + карта на БГ = 539 парички и се запитах (лумпена там нищо не можа да ми каже):

1. Има ли сигурен начин да установя, дали е картата е на Геотрейд, т.е. с Garmin-ския компилатор и коя версия е?
    2. Коя версия е инсталирания City Navigator NT?
    3. Факта е, че картите са инсталирани и не ги получавам на носител. Не дай си боже ги затрия някак - мога ли да ги възтановя?
    4. Би ли следвало да получа и инсталационен файл с Mapsource или да ми е все едно, защото мога да си го изтегля от друго място?
    5. Има ли друго, което би трябвало да знам според Вас + ако някой има мнение за конкретния модел е always welcome

До: nuvi 255w от техномаркет

В самият GPS можеш да провериш кой са версийте на картите като го включиш: Отам влез в настройки където е ключето после в Карта после Карта инфо и там ще ти излезнат качените карти с версиите им.
    За да не затриеш нещо от GPS-a направи така като се пребереш в вас си прехвърли Copy-Paste всичко от папка с име Garmin на компютърът си.
    Mapsource няма да ти го дадат него можеш да си го изтеглиш от много места .
    Зависи за къде ще го ползваш ако ти трябва само за България GPS-a и си се спрял на него модел вземи си го твоя работа,а ако ти трябва и за извън БГ търси си GPS с Европеиската карта и България.Друго важно е дали ще го ползваш за навигиране на камион или на лек автомобил,мотоциклет ако ти трябва за камион погледни в настроики>система>режим използване дали има опция камион но по принцип модели 2 серия и 7 серия не подържат такава опция незнам все още дали в нюви 255w има но едва ли!
    Междо другото и аз продавам GPS-и Нюви модели нови с 2 години гаранция. За повече инфо на лична.

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
      В самият GPS можеш ......
      Благодаря за отговора!
      255W е с инсталирана карта на Европа по default. Ще го ползвам в автомобил.
      За версиите разбрах. Остава само за компилатора да ме осветлите
      Колкото до другото, ако продукта е един и същ, водеща остава само цената

Коментар

В менюто ще пише "OFRM Geotrade BG V4.50 CYR (или LAT)"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X