Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nuvi 200

здравеите на всички!!!
    Чесно казано не мислех че от тези неща има някаква полза докато един приятел ме убеди че нее така.В краина сметка сега и аз си имам един барсак NUVI 200 и след 3-4 дни смея да твардя че върши доста добра работа,но като всеки новак които иска но не може,бих се надявал някои ако има желание да ми даде отговори на няколко въпроса,които за мен са още доста сложни!!Та интересува ме по конкретно как така се качват по няколко карти на веднъж,имали някакви програми които трабва да се свалят и ако може да ми кажете от каде да свала вси4ко необходимо и полезно за мен и GPSa ми.Версията на картата ми е 4.50 така си го купих с качена,а самия софт на nuvito ми показва 3.80,аудио - 2.00 и gps версия 2.80б.Благодаря на всички отзовалисе предварително!
    Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

До: nuvi 200

добре дошъл,

първо прочети повечко по форумите. ако искаш още карти ти трябва mapsource. има теми, където се разисква начина на инсталация и от къде да го изтеглиш. навлез малко в темата и конкретизирай въпросите. успех!
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

а от каде да си сваля програмата дето казваш,на компа ли се качва имали някакви по особени неща които трябва да се знаят?

Коментар

[quote=malkiq82;397057]а от каде да си сваля програмата дето казваш,на компа ли се качва имали някакви по особени неща които трябва да се знаят?И наи вече искам да попитам,значи слойих си СД карта трябва ли някаде да ми показва в Нювито икона или нещо такова или и за нея трябва инсталация????

Коментар

[quote=malkiq82;397259]
          Първоначално публикуван от malkiq82 Преглед на мнение
          а от каде да си сваля програмата дето казваш,на компа ли се качва имали някакви по особени неща които трябва да се знаят?И наи вече искам да попитам,значи слойих си СД карта трябва ли някаде да ми показва в Нювито икона или нещо такова или и за нея трябва инсталация????
          колега, ти наистина си много "бос" в темата. пиши ми на gadev at mail dot bg, да не занимаваме хората тук. ще се разберем на e-mail.
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

[quote=gadev;397385]
            Първоначално публикуван от malkiq82 Преглед на мнение

колега, ти наистина си много "бос" в темата. пиши ми на gadev at mail dot bg, да не занимаваме хората тук. ще се разберем на e-mail.
            меила ми е stanimir666@abv.bg
            ако можеш пиши ми,щото това дета си ми дал не го знам какво е.Мерси предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X