Гледам в момента цените в щатите, че са доста по ниски и се чудя: ако закупя ГПС оттам какви проблеми може да има за ползването им в бг. Чуруликането на бг най вероятно няма да го има незнам дали има лек за това, но дали ще вървят другите екстри, като блутута, бг картата и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GPS от USA?
Свий
X
-
До: GPS от USA?
Извинявам се за поредната тема, просто е трябвало да се почете малко повече в темите
Доколкото разбрах бг картата ще си работи нормално, за българския глас трябва да се ъпдейтне от сайта им.
Не намерих никъде само дали ще има конфликт с Блутута?
-
-
Има и още една малка подробност, на която хората не обръщат внимание(а тя не е толкова малка!!!)...така нареченият basemap,който идва във всеки GPS и не е еднакъв за всеки по света...
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=145&pID=310#
Може сам да видиш от горният линк, че има общо три вида basemap, които идват в 60-тките(и те не могат да се променят!!) в зависимост от това в кой район на светът си си купил GPS-a...ще прочетеш, че различните видове basemap се различават драстично в това какво обхващат като пътна мрежа,градове,летища,езера и т.н. на светаако не знаеш какво е basemap-световната ти базова карта, която идва в GPS-ът ти...
П.П.Извод:Всичко е добре премислено....
Коментар
-
Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение...
П.П.Извод:Всичко е добре премислено....
Коментар
-
А защо да не може да се махне, или да се смени с друга базовата карта?
Просто сменяш gmapbmap.img, и толкоз. Или има и друго?
И не на последно място, колко хора ползват базова карта? На мен за 2 години изобщо не ми се е налагало.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОбсъждано е многократно вече. Всичко ще върви, със съответните ъпдейти.
Друг е въпроса дали си струва. Направи си добре сметката.Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнениеАко работата ти свърши приятел, който се прибира от САЩ - си има смисъл. Например 76-цата ми дойде на 307$...Но... приятел. И без гаранция.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Моя Garmin е закупен от BG но няма кирилица и не разбирам защо ти е. Дори и да може да се качи си е бъзикане в софтуера. Все пак попитай в Геотрейд, но мисля че хората бихa ти осигурят сервиз, но гаранция.... а те явно са лидер, ако говорим за Garmin. Карти ще качиш без проблем.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнениеМоя Garmin е закупен от BG но няма кирилица и не разбирам защо ти е. Дори и да може да се качи си е бъзикане в софтуера. Все пак попитай в Геотрейд, но мисля че хората бихa ти осигурят сервиз, но гаранция.... а те явно са лидер, ако говорим за Garmin. Карти ще качиш без проблем.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Garmina ми е GPSMAP 60Cs, и аз не съм чувал някой да поддържа кирилица. Извинявай малко се заблудих с "чуруликането", ти говориш точно за модел с аудио насочване от рода " следва завой..." "след ХХХ м. изход магистрала" и т.н. Моя е просто туристически с въаможност за превозно средство, трябва да го гледаш, но определено върши работа без да е баровски, в смисъл с голям дисплей и т. н., физически здрав, добре защитен а и универсален.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Прав си точно затова си взех 60csx, защото е универсален.И в планината, и на магистралата, и в града върши работа.Пък и аз го домъкнах от USA.Има USA като basemap, ама какво от товаИ колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asterix Преглед на мнениеПрав си точно затова си взех 60csx, защото е универсален.И в планината, и на магистралата, и в града върши работа.Пък и аз го домъкнах от USA.Има USA като basemap, ама какво от товаКолкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Благодаря, Christo, вече ко имам и съм го чел 2-3 пъти.
А като се замисля, че се бях загледал по един Магелан, ама добре, че имаше литиево-йонна батерия,за да ме откаже веднага
Външния вид продава, а Магелан май само това имаИ колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар