Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
    Виж сега, .gpi файла се копира директно в папка Garmin\POI\ на устройството, ако нямаш папка POI, то си създаваш една такава.
    Ако обаче искаш да ръчкаш POILoader, то тогава си взимаш "суровите" файлове (.gpx, .csv и прочие) от контейнера описан в подписа на
    gadev и си играеш както ти е обяснил kihi.
    Май е това в общи линии...
    Е това вече звучи смислено. Просто обяснение за прост човек, като мен .Благодарности! Нямах папка POI, но си направих преди няколко дни. Сега ще си копна gpi-то вътре и готово.
    Последно редактирано от marin199; 15-11-09, 18:45.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      Е това вече звучи смислено. Просто обяснение за прост човек, като мен .Благодарности! Нямах папко POI, но си направих преди няколко дни. Сега ще си копна gpi-то вътре и готово.

Успех!!
      Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Местата на полицаите по пътя Варна-Златни пясъци са точни но има и още доста. Поне половината места ги няма. Ако трябва да се опишат всички възможни места гпс-а няма да млъкне по пътя. По тоя път катаджиите са по активни лятото. Тогава винаги има засада по всяко време. През нетуристическия период е по слабо присъсвието им. Излизат само ако са огладнели. Обикновенно застават на места където никога не стават катарсофи. Интересна е точката на спирката на Евксиновград. Там като стане 1 Август до към 20-ти денонощно има катаджии заради депутатите които почиват там. С една кола патрулират там, туй ще рече че като видите катаджия 95% е сигурно че друга засада няма да видите. Имам наблюдение над тоя път . Живея там и го минавам по два пъти на ден. Ако искате мога да ви пратя и другите възможни точки където съм виждал полицаи но мисля че ще станат прекалено много. Според мен по тоя път си карайте по знаците, и без това през лятото си е голяма касапница там.
        Garmin nüvi® 205 (Денка)
        Nissan X-trail

Коментар

milstan, kihi, chavdarlk, gr_kanev, gadev, gkostadinov, vhpvhp, ivopp, lapostolov68, vtolev, houser, darkstar :

страшни сте! става ми все по-хубаво, че си взех nuvi-то.

Коментар

Хм какво ли не направих но speed cameri 90 не изкат да работят
            с другите няма проблем с нуви 205 сам пробвано с симулация
            ако има някои от Ахелой т.467 и Поморие т.414 да ги пробва как е на живо и дали си работят добре че проблема е само с две точки

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
              Хм какво ли не направих но speed cameri 90 не изкат да работят
              с другите няма проблем с нуви 205 сам пробвано с симулация
              ако има някои от Ахелой т.467 и Поморие т.414 да ги пробва как е на живо и дали си работят добре че проблема е само с две точки
              При nuvi 200 проблема със звуковото предупреждение е още по-сериозен.Липсва такова при speed cameri-90,speed cameri-130:т.510,speed cameri-60:т. 416-Шереметя,418-Микре,421-Благоевград,speed cameri-50:т. 008-Аксаково.При другите точки звуковото предупреждение функционира.Използвах готовия GPI файл,комилирах такъв с "Гергана" и без,но не,та не и не.
              --------------------------------------

Коментар

прикачвам един файл само със спийд камерите (only speed cams) и един файл със всички точки. поиграх си на нуви 250W и тествах файла само със спийд камерите на симулация - работи нормално. проверих специялно т.аксаково, шереметя, ахелой - нямаше проблеми. на ахелой и поморие предупреди само веднъж, защото симулираната скорост беше 78 км/ч , т.е. под ограничението на точката от 90км/ч.
                Прикачени файлове
                последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

При мен на mobileXT за symbian и тези две версии не работят

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
                    ok, колега. опитай да генерираш пои файл от gpx файловете и ако работи го качи тук. не виждам никаква причина да не работи пущината, а нямам мобайл хт за проба.
                    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

only speed cams Тез при мен заработиха ще може ли и gpx Файла

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                        ok, колега. опитай да генерираш пои файл от gpx файловете и ако работи го качи тук. не виждам никаква причина да не работи пущината, а нямам мобайл хт за проба.
                        Здравейте и аз съм с MobileXT (последната версия 5.00.50) на Е71 до сега не съм имал проблем след конвертиране от gpx с POI Loader-a но четох в някакъв форум че на весия 5.00.20 прави някакви проблеми затова препоръчвам на колегата да провери и ако е възможно да ъпдейва ако вече не е с последната версия.

Поздрави Владислав
                        Последни версии на SpeedCameras за Garmin Mobile XT
                        http://rammsteingarminmobilext.hit.bg

Коментар

Ами тези, дето сме с UIQ телефони нямаме много избор
                          Последната версия за тази платформа е 5.00.20.
                          Опитвал съм да инсталирам и 5.00.30/50 но става меко казано мазало

Коментар

Привет от известно време Гармин 250 W не иска да чете файла с камерите,просто всички други гпи файлове излизат ,която и версия на бгкамери да сложа в папка пой не иска да ги прочете .Моля за помощ!!!

Коментар

Вчера пътувах до Несебър, но първата камера след Сарафово не се обади? 414 Поморие иначе останалите до там са добре. Забелязвам, че е сложена от ляво по посока поморие, а тя снима и в двете посоки, ако е по - близо до пътя би имало ефект.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте вчера бях в Варна и нито една Red Light ne se obadi виждаше се само снимката с светофара и толкова
                                минах през точки 001 - Варна,Елпром 003-Варна ,Мол Интерсервиз
                                010-Варна, бул.Владислав Варненчик и 014-Варна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X