Ето четири броя от ново монтираните " камери " за засичане по време. Доколкото разбрах ще се засича времето между две такива. N42.98506 E23.73066 / N42.94586 E23.76869 / N42.83183 E23.79652 / N43.44615 E23.10102
Две кутий за камери в Слънчев бряг мисля че са празни но не съм сигурен.Едната е до караваната за риба,а другата след Омв посока Варна
Точни координати нямам
Оборудвах се с Garmin Dash Cam™ 20 който на книга има поддръжка на спийдамери, но се оказа че не могат да се инсталират/копират конвенционалните gpi файлове. До паметта на у-вото нямам достъп(може и да има начин но се съм го открил), та на сд картата има папка garmin в която като направя подпапка poi и копирам gpi файловете, след рестарт на у-вото ми казва че не могат да бъдат инсталирани. В garmin.ru попаднах на файлче с интересни обекти, камери, засади създадено за този тип устройства: http://download.navicom.ru/file/1374642602което се копира в корена на картата и се инсталира/разпознава успешно. Но като съдържание, как се генерира .... не мога да го разбера.
Камера за скорост на входа и респективно изхода на град Казанлък, точно до бензиностанция Лукойл. Снимат и е двете посоки на еднопосочните пътища. Координати: С 42 36 .806 И 025.26.126.
Това са трафик камери от новите. Записват и нощем. В последно време само такива монтират. Не е изключено след време да се ползват за камери за средна скорост, но малко ме съмнява.
Пример: на Мурсалево монтираха преди няколко дни на разстояние близо до стационарната за скорост.
Точно, на доста места има стари такива камери за трафик .. посока нова загора по стария път от стара загора.
На мурсалево са същите.
На тунела по дефилето за сандански също.
Чудно за какво толкова много наслагаха, но имат някакви прожектори като инфраредни и явно за снимане.
Някакви статистики си правят , ще се чуе някой ден за какво са точно.
Коментар