Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за навигация в автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за навигация в автомобил

Здравейте! От няколко години притежавам Garmin 60 CSx и съм много доволен. Напоследък обаче взе да ми става неудобен в колата. Знам, че това не му е предназначението, но аз си го харесвам :-) Кой модел на Garmin бихте ми препоръчали единствено за навигация в автомобил. Ще го ползвам в Европа. Искам надеждна и небъгава машинка, която да допълва 60Csx, да има голям екран с висока резолюция (добре видим на слънце), да не се шашка като спра на място. Екстри като MP3, jpg, radio transmiters и т.н. не ме интересуват, но гласова навигация на български или английски и bluetooth за връзка с GSM не бих отказал. Благодаря ви предварително!

До: Съвет за навигация в автомобил

Първоначално публикуван от sokkon Преглед на мнение
    Здравейте! От няколко години притежавам Garmin 60 CSx и съм много доволен. Напоследък обаче взе да ми става неудобен в колата. Знам, че това не му е предназначението, но аз си го харесвам :-) Кой модел на Garmin бихте ми препоръчали единствено за навигация в автомобил. Ще го ползвам в Европа. Искам надеждна и небъгава машинка, която да допълва 60Csx, да има голям екран с висока резолюция (добре видим на слънце), да не се шашка като спра на място. Екстри като MP3, jpg, radio transmiters и т.н. не ме интересуват, но гласова навигация на български или английски и bluetooth за връзка с GSM не бих отказал. Благодаря ви предварително!
    Позвам Нюви 660 от 1 година и съм много доволен има си всичко.

Коментар

А как се справя като спреш на място? Удобен ли е при навигация в голям град? А при ходене пеша из града? Мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от sokkon Преглед на мнение
        А как се справя като спреш на място? Удобен ли е при навигация в голям град? А при ходене пеша из града? Мерси!
        Ами според мен можеш да си вземеш Нюви 660,а за пеша да си ползваш 60-ката.Нювито няма да ти е удобно да го носиш пешком.
        Това разбира се си е лично мое мнение, като не се смятам за много
        вещ в навигацията.

Успех!!!!
        Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Земи се NUVI 760 ПЕРФЕКТЕН Е ОТСКОРО СЪМ С ТАКЪВ И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА

Коментар

Ако не ти трябва меню на български и запис на тракове и други глезотии като FM Transmitter например, взимай 660 и си гледай живота...Желязна машина! Няма грешка нито с точност, нито с бъгове...Нищо! Просто бетон!

Коментар

Аз пък съм с 310 и като изключим запис на тракове има всичко.Не се шашка като спреш.
              Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Аз съм с Нуви 350. Екрана не е много голям(4:3), но пък и батерията държи доста повече от Нуви 660 и 760. На мен Блутоот не ми трябва - горе-долу това е разликата с 660 и фм трансмитер за 760.
                Хубавото при модела 350 е, че изговаря и имената на улиците и има трафик ресивер за разлика примерно от модела 250. На сносна цена е - около 570 лв. с БГ и Европейска карта. Според мен - оптимума цена/качество. Но ако паричките не са проблем - взимай Нуви 660 или 760.

Коментар

Благодаря на всички. Вече си закупих Nuvi 760 с картата на Европа и тази на Събин. В момента го тествам. Направо ми се отвориха очите след 60CSx, но пък той е незаменим в планината.

Коментар

Аз съм с НУВИ 660 повече от година.
                    Ползвал съм го няколко пъти и в чужбина, включително и пеша съм търсил адрес в Париж, както и и съм тъсил нива по координати. Батерията трае по малко от два часа.
                    Много съм доволен- екрана е лесно четим в колата, работи и като хендс фрии през блутута.
                    Тракове не прави, но аз не съм офроудър.

Коментар

Първоначално публикуван от rssn Преглед на мнение
                      Аз съм с Нуви 350. Екрана не е много голям(4:3), но пък и батерията държи доста повече от Нуви 660 и 760. На мен Блутоот не ми трябва - горе-долу това е разликата с 660 и фм трансмитер за 760.
                      Хубавото при модела 350 е, че изговаря и имената на улиците и има трафик ресивер за разлика примерно от модела 250. На сносна цена е - около 570 лв. с БГ и Европейска карта. Според мен - оптимума цена/качество. Но ако паричките не са проблем - взимай Нуви 660 или 760.
                      И аз съм много доволен от моя Нуви 350 върши добра работа при пътуване и търсене на улици предимно в София го ползвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X