Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с карти на nuvi250W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с карти на nuvi250W

Здравейте, имам следния проблем с карти на моето nuvi250W. От мапсорса съм му инсталирал на SD карта Metroguide Europe v.9 със всички държави от западна европа и няколко от нашия регион. Отделно на паметта на самото нуви съм качил Гърция, Полша, Румъния, Македония, Босна и Херцеговина, Сърбия и Черна гора. Проблемите ми са няколко, понеже картата на Гърция не е рутираща, но е по подробна от тази на Метрогайд-а съм оставил и метрогайдската карта, за да се дублират за да има рутинг на Гърция но когато пусна нувито и отида на Гърция, не ми дава подробната карта а само метрогайдската версия която е неподробна, т.е по някакъв начин едната карта прецаква другата, но не знам как да ги комбинирам че да бачкат. Другия проблем е, че когато задам адрес примерно за Италия, ме прекарва през Румъния и Унгария, въпреки че картите ми за Сърбия и Босна са рутиращи не ме прекарва от там, нещо май има несъвпадения на пътните мрежи там където се съединяват на границата и затова става така. Дайте някакъв акъл как да се оравя с проблемите, нещо неправилно ли ги екстрактвам картите, че се получава тая каша и ако си играя всеки път да махам отметките на картата която не ми трябва дали ще се опавят нещата. И искам да питам дали някой знае някое линкче за рутираща подробна карта на европа примерно City Navigator Europe 2008 или поне рутираща карта на Гърция.

До: Проблем с карти на nuvi250W

Качвам ти ъпдейта на Сити навигатора на спелеото папка ivobang

Коментар

Първоначално публикуван от ivobang Преглед на мнение
      Качвам ти ъпдейта на Сити навигатора на спелеото папка ivobang
      много благодаря, а къде е това спелео, че нещо не мога да се ориентирам.

Коментар

Първоначално публикуван от crazyhorse Преглед на мнение
        много благодаря, а къде е това спелео, че нещо не мога да се ориентирам.
        http://bgspeleo.info/others/Others/ivobang/

Коментар

Здравей това което си качил на спелеото за Ситито 2008 ъпдейт на Сити 2008 ли е или?

Коментар

Продуктов код имаш ли му?

Коментар

за съжаление вчера нямах време да изтегля файловете а като гледам сега линка е неактивен

Коментар

Първоначално публикуван от zaio_baio Преглед на мнение
                Продуктов код имаш ли му?
                Имам но е използван . Инсталираш от папка Msi и разкодираш с GarminUnlocker.

Коментар

Имам но е използван . Инсталираш от папка Msi и разкодираш с GarminUnlocker.
                  Не можах да си дръпна файловете понеже бях зает вчера, дали ще може пак да ги сложиш до утре сутрин че гледам че не е актуален линка вече.

Коментар

Не можах да си дръпна файловете понеже бях зает вчера, дали ще може пак да ги сложиш до утре сутрин че гледам че не е актуален линка вече.
                    Качвам го отново . Нещо бавно става мисля , че преди 23.3 няма да е напълно качено.

Коментар

Качвам го отново . Нещо бавно става мисля , че преди 23.3 няма да е напълно качено.
                      Много благодаря, изтеглих го вече Имам 2 въпроса, тая версия върху по стария City Navigator Europe ли се слага понеже аз си я направих като отделна инсталация, изтрил съм всички други версии преди да я кача и защо я няма отметката за рутирането, всъщност има ли рутиране въпросната карта?
                      Последно редактирано от crazyhorse; 18-04-08, 10:17.

Коментар

Много благодаря, изтеглих го вече Имам 2 въпроса, тая версия върху по стария City Navigator Europe ли се слага понеже аз си я направих като отделна инсталация, изтрил съм всички други версии преди да я кача и защо я няма отметката за рутирането, всъщност има ли рутиране въпросната карта?
                        Махаш стария и инсталираш , рутира си нормално от 2 масеца го ползвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X