Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 200 - POI по време на движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nuvi 200 - POI по време на движение

Могат ли да се показват POI които не са качвани допълнително по време на движение?

До: nuvi 200 - POI по време на движение

а може ли да попиташ малко по-обстойно - не разбрах нищо от въпроса

Коментар

Картата която е качена на нуви-то си има нейни си POI - различни от тия които съм качил аз с POI Loader-a. Питането ми е дали те могат да се показват по време на движение - горе-долу изчетох интернета и пробвах всички "хипотези" (max zoom на картата, изключен сейф мод, 2D/3D режим) но няма резултат - оставам с впечетлението че на нуви 200 няма такава възможност.

Коментар

разбрах въпроса

не знам, на моето не съм ги виждал никога, ама не съм ги и търсил, така че явно опита ти е по-голям

Коментар

между другото по въпроса ти дали може да се покаже статуса на сателитите на нуви 200 - не може - и то единствено на 200 - 200w и нагоре могат. Очевидно 200 е с най-орязания фърмуер

Коментар

Към всеки файл с разширение*gpx прикрепяш картинка във формат*bmp с резолюзия 75/75 dpi и качваш заедно тогава ще ги виждаш при определен мащаб.

Коментар

Това важи за личните POI, а човека пита за вградените в картата CNEU NT2008. И аз по време на движение не виждам никакви POI. Мисля , че имаше една подобна тема и май няма начин да се изкарат на екрана.

Коментар

при мен на нуви 200 се виждат но когато не съм на 3Д-режим кофтито обаче е че и блоковете се виждат , показвайки си всички входове и става една не много приятна мрежа от картинки, затова май е по добре сградите да са си изрисувани като на иго примерно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X