Искам да попитам кои палм от всичките марки може да поддържа ГПС и кое е по-добре да си купя само ГПС или палм с ГПС нужен ми е за оф роуд из горите ... Или по-точно тряя ми да е с по-нагледна карта
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
PDA с GPS или само GPS?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от grolschveroyatno govorish za palm /pda/ s vgraden gps, no az lichno shte si kupya pda s otdelen gps senzor. pri polozhenie che si kupish vodoustoichiv bluetooth gps senzor shte mozhesh da go slagash navsyakude, dori na pokriva na kolata.
1. Носиш 2 неща (ГПС не може да е в джоба защото не хваща спътници, ПДА също, та нали гледаш на него)
2. Грижиш се за тока (зареждането) на 2 неща
3. Ако вали (ПДА е out), ГПС-а не, тое е гумен.....
4. ПДА е "крехък"?
ако търсиш подобно решение виж ми обявата, продавам и може да коментираме малко цената
http://www.offroad-bulgaria.com/view...?p=33581#33581LZ1JJJ
Коментар
-
Първоначално публикуван от grolschориантирал съм се към hp hx2790 s Bluetooth gps /най-вероятно holux sirf III/. твойта оферта е много добра; аз съм се вече навил за малко по-добро за двойно повече пари. ти защо го продаваш, а?
http://www.fujitsu-siemens.com/produ..._n_series.htmlLZ1JJJ
Коментар
-
честит ти нов джобен компютър! и аз го загледах - най-вече дизайна му /единствената завидна друга характеристика е gps-a/. знам че знаеш, но все пак да то напомня: нямаш BT, CF, VGA i силен processor, но това няма решаващо значение. кажи как се държи навигацията /в сравнение с q10/; и навигона ли използваш? gps-a приема ли други софтуери?
Коментар
-
Първоначално публикуван от grolschчестит ти нов джобен компютър! и аз го загледах - най-вече дизайна му /единствената завидна друга характеристика е gps-a/. знам че знаеш, но все пак да то напомня: нямаш BT, CF, VGA i силен processor, но това няма решаващо значение. кажи как се държи навигацията /в сравнение с q10/; и навигона ли използваш? gps-a приема ли други софтуери?LZ1JJJ
Коментар
-
успял си да смениш 3 pda за 2 месеца, нали са все нови нодели? ти вероятно си човекът който ще каже има ли рзлика между 2-те ОS-и, windows 2003 и 2005 по отношение на gps-a. A Ozi може ли да се качи на windows 2005?
пс: нали не е толкова зле без VGA, a?
Коментар
-
Първоначално публикуван от grolschуспял си да смениш 3 pda за 2 месеца, нали са все нови нодели? ти вероятно си човекът който ще каже има ли рзлика между 2-те ОS-и, windows 2003 и 2005 по отношение на gps-a. A Ozi може ли да се качи на windows 2005?
пс: нали не е толкова зле без VGA, a?
Има разлика в дизайна на Windows-a, но не съм имал време да се задълбочавам. Не ползвам OZI но не виждам причина да не работи!
А за VGA не че няма разлика ако се загледаш подробно, но за това което го ползвам е все тая!LZ1JJJ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен ИсаевПървоначално публикуван от dani /Данчо/Защото си взех нов, с вграден Sirf III GPS, цената му е много добра/.Ако не е тайна от къде го взе и колко му е добра цената?
LZ1JJJ
Коментар
-
Благодарение на информацията от Дани и аз съм притежател на такова у-во. Повече по въпроса тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=2636
Коментар
-
Здравейте. Аз не съм off-роудаджия, защото нямам кола за offroad.
Но се запалих по темата GPS и след като изчетох вашия и още няколко форуми, вече знам какво ми трябва - FSC LOOX N560. Това е най-новия модел, важното при него е вече има едновременно и Bluetooth 1.2 и Wireless 802.11g.
Дотук добре. Има аксесоари като външна антена, защото ми трябва за колата.
Въпросът ми е - аз лесно ще го купя (има го в Стемо за 417 Евро без ДДС)
но за антената ме отчаяха - 20 работни дни. А аз заминавам след 2 седмици в Европа.
Можете ли да ми помогнете да намеря антена спешно или ако някой има съвместима, да му дам депозит и да ми я даде назаем за 2 седмици? Ще я държа вътре на предното стъкло.
Моля, помогнете.
Като си купя N560 - до 1-2 дни, ще ви питам и за повече карти и софт, защото све още имам неясни неща кое как се прави.
Коментар
-
Нямам N560, но вероятно буксата е стандартна и антени има.
Защо смяташ, че ще ти трябва външна антена? Да не би да имаш автомобил с онези модерните стъкла, които пазят лятото таблото от слънцето?"...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
http://ftp.domainbg.com/tuono
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар