Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нокиа 330 въпроси !?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нокиа 330 въпроси !?!

Ако може малко внимание да ми обърнете, че не съм на ясно с тези навигационни системи
    Имам http://www.orderbg.com/index.php?mai...oducts_id=3320

Ако може да ми кажете как да си кача карти на България и от къде да ги зема да ми разесните, че въобще не съм наясно с тез неща
    Ще съм много благодарен

Нокиа 330 въпроси !?!

Не съм на ясно с тези навигациони системи ако може малко внимание
    Имам Нокиа 330 със софтуер на Roude 66 navigate 7
    Ако може да ми кажете как се качват картите за България от къде мога да си изтегля или да си купя
    Благодаря предварително

Коментар

До: Нокиа 330 въпроси !?!

Лош избор! Гартите на Route66 за Гългария са много зле, официално поддръжат напълно само София. Останалото са големите пътни артерии и входноизходните точки от големите градове. Моята Нокиа 6110 Навигатор е с такъв оригинален софтуер и имам безплатно картите за Балкански полуостров - пълна скръб! За Западна европа са много детайлни обаче и самият софтуер е много прецизен и добре изработен. Уви не са подходящи за България. Ровил съм в официалният сайт. Положението е такова. Там официално можеш да погледнеш детайлността изобразена с цветова легенда, от бяло до червено. Бяло - без покритие, червено - пълно покритие, има жълто и оранжевео помежду. Балканският полуостров е в жълто - демек, малко по-добре от хич. Жалко за добрата платформа. И до сега смятам че няма по-добра навигация от Route66, но за Западна европа и Щатите.
      http://www.66.com/route66/products.p...BG&prodid=5412

Коментар

Е демек искаш да ми кажеш, че трябва да си изтрия този оригиналния софтуер или да си зема нова карта и да ги сменям ако ми потрябва
        Ако има някои карта за България за роуте 66 даите ми линк ако обичате Не карам офроад карам само на пътя

Коментар

Някво мнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X