Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кой навигатор ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кой навигатор ...

поддържа така да се каже функцията да му зададеш с какво превозно средство се движиш и съобразно това да ти даде маршрут?Идеята е следната като се движиш със Камион-TIR не ти е разрешено да минаваш навсякъде тази му функция ми трябва за Западна Европа.Навигатора ще си го купя от там със всички необходими карти,но предполагам че няма да мога да обясня на продавача за тази функция.Иска ми се да ме ориентирате за марка и модел,който конкретно да търся ...

До: кой навигатор ...

Всички навигатори имат тая възможност.
    Въпросът е дали картата има нужната информация.
    Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Не всички. Препоръчвам ти от личен опит нуви 350 или 660,но внимавай с каква карта ти я продават ако няма sity nawigator europe NT 2008 не си струва парите.

Коментар

Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнение
        Не е така нюви 200, 250 не могат........ започни от нюви 350!!!!!!!!!!!може да избираш между кола, камион, такси, линейка, пешеходец............

Коментар

Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнение
          Май не е точно така - в NUVI 200 има само : автомобил (което не е = TIR ), велосипед и пешеходен! Модела май ИМА ЗНАЧЕНИЕ!
          eTrex LEGEND Cx, NUVI 200

Коментар

благодаря ви за отговорите аз се бях насочил към том том но не видях той да има такива функции.Изглежда ще е Garmin Nuvi 350 или 660 а случайно да сте запознати след като си го закупя дали ще мога да добавям карти

Коментар

Първоначално публикуван от yanush Преглед на мнение
              благодаря ви за отговорите аз се бях насочил към том том но не видях той да има такива функции.Изглежда ще е Garmin Nuvi 350 или 660 а случайно да сте запознати след като си го закупя дали ще мога да добавям карти
              Да, карти могат да се добавят на всички нувита, но когато са в комплект с приемника обикновено излизат доста по-евтино
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

няма ли карти за които не се плаща и пак да си вървят добре нещо като windows-a ми не съм го плащал,а"върви като истински"

Коментар

към моментА Нюви 350 е 499лв. в метро.Има също и по-изгоден вариант за 550 лв. е с Бг карта.И двата варианта вървят с city navigator NT 2008

Коментар

Първоначално публикуван от matros Преглед на мнение
                    към моментА Нюви 350 е 499лв. в метро.Има също и по-изгоден вариант за 550 лв. е с Бг карта.И двата варианта вървят с city navigator NT 2008
                    и двата варианта ли са в метро или с бг карта е от друго място

Коментар

да и двата са в метро. и техномаркет също

Коментар

В Европа можеш да закупиш nuvi 660 за 200 евро с локална карта и ако почетеш малко в този форум няма да имаш проблем да си качиш в него каквато карта искаш. ps. в MediaMarkt в Германия и Швеция на промоция ги има с City Navigator Europe NT 2008 на тази цена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X