поддържа така да се каже функцията да му зададеш с какво превозно средство се движиш и съобразно това да ти даде маршрут?Идеята е следната като се движиш със Камион-TIR не ти е разрешено да минаваш навсякъде тази му функция ми трябва за Западна Европа.Навигатора ще си го купя от там със всички необходими карти,но предполагам че няма да мога да обясня на продавача за тази функция.Иска ми се да ме ориентирате за марка и модел,който конкретно да търся ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кой навигатор ...
Свий
X
-
До: кой навигатор ...
Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнениеВсички навигатори имат тая възможност.
Въпросът е дали картата има нужната информация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнениеВсички навигатори имат тая възможност.
Въпросът е дали картата има нужната информация.eTrex LEGEND Cx, NUVI 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от yanush Преглед на мнениеблагодаря ви за отговорите аз се бях насочил към том том но не видях той да има такива функции.Изглежда ще е Garmin Nuvi 350 или 660 а случайно да сте запознати след като си го закупя дали ще мога да добавям картиГрамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от matros Преглед на мнениекъм моментА Нюви 350 е 499лв. в метро.Има също и по-изгоден вариант за 550 лв. е с Бг карта.И двата варианта вървят с city navigator NT 2008
Коментар
-
В Европа можеш да закупиш nuvi 660 за 200 евро с локална карта и ако почетеш малко в този форум няма да имаш проблем да си качиш в него каквато карта искаш. ps. в MediaMarkt в Германия и Швеция на промоция ги има с City Navigator Europe NT 2008 на тази цена.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар