Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместимост на карта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместимост на карта

Здарявей,
    предварително се извинявам за лаичния въпрос
    Ако имам ГПС пиемник Prestigio който по приньип идва с Igo, мога ли да ползвамкарата на Събин?

До: Съвместимост на карта

Не. Тя е за гарминските приемници.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Прочети това докрай (най-вече втората част):
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28469

Ако се подкара iNavi (Navitel, Russa) може да се ползва безплатната карта на Пелала с рутиране. Може и да се ползва ужким всяка карта за Гармин (без NT-картите), но без рутиране. Т.е. няма да ти прави маршрути.

За съжаление PNA-тата от този тип не са удачни много за авто-навигация в БГ, понеже нямаме читави карти за читавите програми, а само за Гармин и Navitel. Въпреки че iGO идва на трето място според мен - като карта.

Чакат се: все по-свястна карта за iGO, и XT for WinCE.

Коментар

Благодаря много...помогнахте ми да си разсея дилемата.
        Притеснява ме,че Грмините нямат зарядно в комплекта за 220 в, а искам да го използвам и за туризъм

Коментар

Купува се Гармин със сменяеми стандартни батерии, купуват се акумулаторни стандартни батерии и зарядно за тях. Проблемът решен. Като ти потрябва повечко запас от електроенергия за някъде, тогава просто се накупуват обикновени стандартни батерии и се кара с тях.
          Лесно и практично. И ги няма и големите паузи, които иначе се получават при зареждане на вградени батерии.
          За туризъм - Етрекс или Мап, но по-добре етрекс, защото издържат повече време с едно зареждане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X