Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Update CN Europe 2008 NT

Свий

X
- 

До: Update CN Europe 2008 NT

Това важи ли за Citi Navigator NT 9 ?!Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение  

- 

- 

Това , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource). За кой по-стар CN става дума? Имам CN Europa NT9 неразпечатан и не знам дали си струва да го регистрирам и дали ще получа ъпдейт. Но , ако e този ,който имам дали струва да го правя или да чакам нова версия. Има ли някакъв срок за регистрация и получаване на ъпдейт?
 Коментар
- 

Ами дай го тогава във фтп-тоПървоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеТова , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource).
  Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита ! Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.
 Коментар
- 

Ами за първия става въпрос дето излезе... в торентите си го обявяват навсякъде за 1.35гб, но беше исо, от което направих инсталационна папка и тя се получи 1.41гб!!! А този ъпдейтнатия го обявяват за 1.41гб, но какво представлява не знам- исо, папка, архив и т.н....Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеТова , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource). За кой по-стар CN става дума? Имам CN Europa NT9 неразпечатан и не знам дали си струва да го регистрирам и дали ще получа ъпдейт. Но , ако e този ,който имам дали струва да го правя или да чакам нова версия. Има ли някакъв срок за регистрация и получаване на ъпдейт?
 Коментар
- 

мисля,че отговора се крие в тези думички...ако не се лъжа в "CN Europe 2008 NT" тези три държави не са покрити напълно...additional full country coverage for Czech Republic, Slovakia, Hungary and Slovenia  
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар