Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Update CN Europe 2008 NT
Свий
X
-
До: Update CN Europe 2008 NT
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
-
-
Това , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource). За кой по-стар CN става дума? Имам CN Europa NT9 неразпечатан и не знам дали си струва да го регистрирам и дали ще получа ъпдейт. Но , ако e този ,който имам дали струва да го правя или да чакам нова версия. Има ли някакъв срок за регистрация и получаване на ъпдейт?
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеТова , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource).
Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !
Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеТова , което имам за CNEurope NT2008 е точно 1,41 Gb (версията за инсталация в MapSource). За кой по-стар CN става дума? Имам CN Europa NT9 неразпечатан и не знам дали си струва да го регистрирам и дали ще получа ъпдейт. Но , ако e този ,който имам дали струва да го правя или да чакам нова версия. Има ли някакъв срок за регистрация и получаване на ъпдейт?
Коментар
-
additional full country coverage for Czech Republic, Slovakia, Hungary and Slovenia
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар