Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Mitac MIO A702

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Mitac MIO A702

Необходим ми е PDA с Windows Mobile и след доста ровене се спрях на Mitac MIO A702:

http://www.mio-tech.com/gps-navigati...2-overview.htm

Въпросът ми е дали някой е имал вземане-даване с такова нещо и какви са отзивите.

Според хората, които съм питал досега, се справя много добре, батерията издържа достатъчно и GPS-ът със SiRFstarIII се справя много прилично при наличие на външна антена.
    За съжаление тези хора са все извън България и искам да намеря актуално мнение на някой който го е ползвал тук.

Също така може ли да се намери другаде освен в Навитек, заслужава ли си да се поръчва от чужбина и т.н.

Ще съм благодарен на всякакви съвети и препоръки
    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

До: Въпрос за Mitac MIO A702

Кво му е на HTC-то?
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
      Кво му е на HTC-то?
      Аналогичният модел на HTC e Kaiser - него съм го пробвал даже :

В него не ми харесва точно QWERTY клавиатурата, която толкова много хвалят - така и така не е много удобна за работа. Пък и лично аз не обичам такива малки устройства, които много се движат - слайдери, "отворковци" и т.н.

Самият телефон има по-малка батерия и реагира по-бавно на команди.

А MIO-то е ново поколение и има някои интересни екстри в GPS-a като SiRFInstantFix и SiRFDirect.
      "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Преди една година и няколко месеца купихме за един приятел A701, предишния модел. Отзивите са добри и вероятно новият модел също ще е добър. Външна антена не трябва ако е Sirf III.
        От батерията не очаквай чудеса, затова на моето устройство поръчах двойно по-мощна и заедно с двете батерии имам около 4000 mAh.
        Като цяло вършат отлична работа тези малко устройства, но трябва да се ползват разумно.
        "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
        http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
          ........... и реагира по-бавно на команди.......
          MIO-то е 200 MHz, HTC-то е 400 MHz. Как си постигнал тоя ефект........?????Нямам идея !!!

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
            MIO-то е 200 MHz, HTC-то е 400 MHz. Как си постигнал тоя ефект........?????Нямам идея !!!
            Честно казано това го четох по разни форуми като сравняваха аналогичните модели.

На HTC-то процесорът е Qualcomm® MSM7200, 400 MHz - наистина един от най-добрите на пазара на мобилни устройства в момента, а на MIO A702 - TI OMAP 850, Който работи на 200 MHz.

Доколкото разбрах разликата идва от различното системно програмиране - RISC функциите на OMAP-a са използвани почти на 100% при MIO-то, докато при KAISER-a не е толкова добре изпълнено като например при Toshiba Portege G810 WM6 PDA Phone.

Пак казвам - информацията е от разни форуми за мобилни устройства, из които се ровя последната седмица

Общото мнение е, че като цена/качество/функционалност MIO-то е най-поносимо.

Още не мога да си го намеря в България, така че ако някой има идея как да се сдобия с такова моля да сподели

Коментар

http://www.global-co.eu/mobile_phone...ts_id-280.html

Коментар

Този "кайзер" наистина е бавен. Сравнен с предишния модел е по бавен. За мен няма логика, но ги сравнявах директно и двата.

Коментар

Явно е накичен с прекалено софт. Работи като пушка, до момента, в който не му сложиш програмата "х" от която се лагва. И то не всичко, а само някои апликации (появяване на телефона, зареждане на контактите).

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение

Благодаря за линка!

Свързах се с Global Co и сега чакам отговор - за колко време могат да го доставят. Ако успея да го взема ще го опиша подробно.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Този "кайзер" наистина е бавен. Сравнен с предишния модел е по бавен. За мен няма логика, но ги сравнявах директно и двата.
                      Ако ви трябва тел.си вземете nokia ако ви е нужен лаптоп HP за GPS Nuvi 660 ,ако ви трябват 3-те =Kaiser titan 2ka
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Ако ще е мио имай предвид това http://mobilearsenal.com/new/cebit_s...mio_navis.html
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X