Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS за notebook?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS за notebook?

значи тук в Пловдив в един магазин видях устроиство с антена което се включва в лаптопа и става ГПС за 170 лв. ако някой знае за такова нещо и дали е ефективно нека да пише. по принцип ми трябва гпс но за лаптопа който ще се вгражда в таблото на джипа направо

Re: GPS

Здр. има много такива устройства, дай марка и модел.
    LZ1RED

Коментар

не запомних марката но по принцип ме интересува какво да търся което ще е съвместимо с наи много карти и т.н. мерси, но да нещо което ще се вързва към лаптопа(без собствен дисплей)

Коментар

Ти взимаш само приемник, който няма нищо общо с картите. Той само предава данните на лаптопа, който с подходящия софтуер ти показва местоположението. OziExplorer например е добра идея.
        LZ1OAL

Коментар

а дали ще намеря софт за този приемник който да може да работи с най-разпространените карти?

Коментар

Та значи, мойес да ползваш (почти) всеки GPS Resever. Аз лично ползвам на MicroNet тои е на USB (drivers към него емулират COM порт), та избирас си програма която да ползваш (аз ползвам: OziExplorer, GlobalMapper, MapSource ...) намираш си карти за програмите който ползваш стартираш програмата казваш и на кои COM ти е GPS Resever-a.
            В много общи линии е това.

Коментар

мерси дотука, а защо ги правят на усб като трябва да се емулира после?

Коментар

а какви пари са тези приемници
                WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

170 кинта имаш избор на усб , ком или за джобно пц

Коментар

Трябва да видиш в характеристиките на устройството дали е читав колкото другите. Така без да казваш марка и модел няма да стане някой да ти каже дали е добър. А иначе би трябвало да работи със всякакъв софтуер.
                    LZ1OAL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X