Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MAGELLAN GPS EXPLORIST 100

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MAGELLAN GPS EXPLORIST 100

никога несъм се занимавал с гпс и понякога ми се налага из горите и полята далеч от населени места да видя къде съм, става въпрос за предодите с мотора.
    този модел е евтин, в техномаркет е за 290 лв.

може ли да ми кажете на какво трябва да отговаря за моите нужди. предимствата и недостатъците му ?
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

eXplorist 100

Ще бъда досадно формален ''
    Горе - долу:

1. Хубави страни
    - 14 канален. Според Tuono няма толкова спътника за хващане
    - WAAS/EGNOS
    - плаващ и противоударен
    - джойстик (извинявам се за грешния правопис)
    - приличен дизайн
    - уж е най - ново поколение приемник
    - 2 години гаранция

2. Лоши страни:
    - няма връзка с РС
    - няма възможност за качване на карти

По- добът е от Garmin Etrex, Geko и 72-ка. С Lowrance не мога да направя сравненеие, защото не познавам притежател на тази марка и още не съм си направил труда да прочета за нея.

Успех
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

какво значи че неможе да се качват карти?
      има си записани карти вътре или ?

а ако няма карта как ще видя около мен какво има и къде се намирам?
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ще ме изготян от работа с тези форум, ама като е по-силно от мен
        Щото не мога да се включвам за жипове и мотори, ама само чакам някой да викне нещо за лодки и GPS и съм първа пушка.

Няма карти = няма предварително запаметени градове, улици, села, реки и прочее и не може да има.

Ти сам трябва да си въведеш каквото Те интересува като точки с точност около 3 метра(примерно Севлиево - център) и можеш да виждаш въведеното на екран хайде да го кръстим "Карта" в различни мащаби. Но тава важи само за точки и тракове, нищо повече. Най - добре иди в Техномаркет и ги накарай да Ти го пуснат. Сигурно ще им се скапе настроението на персонала, но в края на крайщата си клиент.

Ако това ще Ти помогне апарата става за море ако излизаш с надувна лодка до 5-6 мили от брега за ориентир къде има риба, къде е фарватера, Сервера, Слънцето и ей такива дреболии.

Коментар

А за да видиш къде се намираш предварително трябва да си въведеш (запаметиш) ориентири.

Пак успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X