Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся заряден кабел за Garmin 60 CSx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся заряден кабел за Garmin 60 CSx

Това се оказва голям проблем напоследък!!!! От Геотрейд казват, че от одавна не са имали и не знаят дали в скоро време ще получат доставка. А заряден кабел за кола си трябва. Има ли някой представа къде може да се намери подобен??
    Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

До: Търся заряден кабел за Garmin 60 CSx

e-bay. Аз от там си купих. Както и стойка и други благинки.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

стоика си взех от офиса на Геотреид но зарядни нямало освен в ебея някаде - тук няма ли за БГ става дума

Коментар

Питай Събин, или звънни на телефона от подписа му и питай. Като си взимах 76-цата имаше. Мисля около 40лв. струваше, но ще те излъжа. От e-bay излиза пак горе долу толкова, като сложиш пощенските разходи. Ако обаче ще си пазаруваш и други неща (външна антена например) нещата са по-поносими. Имаше го във вариант за запалка, както и с голи жици от едната страна.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А сега се сетих че има вариант за захранване прес USB-то. Има "преходници" от запалка към USB. Продават се почти навсякъде. Уредчето си се захранва без проблем. Само си вземи нещо по-читаво, че има откровени боклуци.

Това е и най-евтиния вариант, стига стойката ти да го позволява.

Коментар

Доколкото знам куплунга за USB е доста слаб и не е подходящ за кола. Справка тук.
            Warp. Timewarp.
            Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
            LZ1VAS

Коментар

Това съм го чел още преди да си купя машинката. По слаб е от другия разбира се. Толкова, колкото е слаб всеки мини USB куплунг. При стабилна стойка обаче това няма никакво значение, поне според мойто скромно мнение и опит. Лошото е че не всяка стойка позволява да се използва, чисто физически. Говорим за кола/джипка. За мотор/атv е друга песен. В джипката като го сложа, не мръдва изобщо нито кабела, нито GPS-а, колкото и да друса.

Просто е евтин и достъпен вариант. Много ясно че другия конектор е по-доброто решение. Но и доста по скъпо, пък и като няма в момента, а ти трябва, какво правим? Не всеки има опит с пазаруване в e-bay, а да чакаш тук докато докарат, поне от личен опит го казвам, не винаги е най-правилното решение. Още повече че рядко могат да ти кажат кога ще има, пък и често се случва да не си спазят обещанието. Не говоря за някой конкретно, а по принцип. Пък и нещо ако не се купува масово, съвсем разбираемо е че няма да се втурнат да го внасят ако в момента целят да запълнят някоя друга по-голяма дупка.

Коментар

Такъв кабел заедно с всякакви стойки купих при време от Събин. Проверете и там, ако ги няма в момента би могъл да ги поръча.Успех
                Поздрави
                Тодор Томов
                =============================
                Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

взехме последния от Събин

Коментар

Ако ще се захранва през USB, от всеки магазин за телефони може да се купи автомобилно(12в) зарядно за MOTOROLA V6,V7, което е с mini-USB накрайник и осигурява същото напрежение и достатъчен ток.
                    Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Здравей колега,
                      Тук можеш да попиташ http://www.bulcom2000.com/rub.php?R=...3anan2ijihumv4

Успех
                      2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT

LZ3STO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X